Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Μύκονος: 600 ευρώ πλήρωσε Αμερικανίδα τουρίστρια για δύο κοκτέιλ & μία μερίδα καβουροπόδαρα, στον Πλατύ Γιαλό

Πολύ.... ξινά αποδείχτηκαν δύο κοκτέιλ και  μια μερίδα καβουροπόδαρα σε μια Αμερικανίδα τουρίστρια σε κοσμική παραλία στη Μύκονο,

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας Αμερικανίδας τουρίστριας στη χώρα μας, η οποία ισχυρίζεται ότι εστιατόριο στη Μύκονο τη χρέωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εκπομπή "Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας μάλιστα και απόδειξη πληρωμής από μηχάνημα POS, η Αμερικανίδα τουρίστρια πήγε σε γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο μαζί με την κόρη της.

Το Πρωινό/ΑΝΤ1

Όμως, οι λίγες ώρες διασκέδασης στην θάλασσα κατέληξαν να τους κοστίσουν 520 ευρώ για τα δύο κοκτέιλ και τη μερίδα καβουροπόδαρα, συν προκαθορισμένο φιλοδώρημα 15% επί του λογαριασμού ύψους 78 ευρώ, φτάνοντας στο σύνολο τα σχεδόν 600 ευρώ.

Όπως ανέφερε η εκπομπή "Πρωινό” στο ρεπορτάζ της, η γυναίκα αρχικά διαμαρτυρήθηκε για το υπέρογκο ποσό, αλλά αμέσως τρεις άντρες από το μαγαζί την πλησίασαν και την "ανάγκασαν” να πληρώσει το ποσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, πριν παραγγείλουν και βλέποντας τις τιμές που αναγράφονταν στον κατάλογο, μάνα και κόρη υπολόγισαν ότι για τα δύο κοκτέιλ και τη μερίδα τα καβουροπόδαρα δεν θα πλήρωναν παρά ποσό γύρω στα 200 ευρώ.

Όταν όμως οι δύο γυναίκες ζήτησαν να πληρώσουν τον λογαριασμό είδαν ότι, αντί για τα περίπου 200 ευρώ που πίστευαν ότι θα καταβάλλουν, η "λυπητερή” έφτανε τα 520 ευρώ συν το 15% του ποσού, δηλαδή ακόμα 78 ευρώ, σε προκαθορισμένο φιλοδώρημα.

Όταν η μάνα και η κόρη από την Αμερική διαμαρτυρήθηκαν για το υπέρογκο ύψος του ποσού και είπαν ότι δεν είναι διατεθειμένες να το πληρώσουν, αμέσως εμφανίστηκαν δίπλα τους τρεις άντρες του μαγαζιού, που τις εξανάγκασαν να πληρώσουν.

Οι δυο γυναίκες τελικά πλήρωσαν τον λογαριασμό των σχεδόν 600 ευρώ για τα δύο κοκτέιλ και τα καβουροπόδαρα, αλλά αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο τμήμα της τουριστικής αστυνομίας Μυκόνου.

Εκεί, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές προχώρησαν σε καταγγελία τόσο για το ύψος του λογαριασμού όσο και για τις απειλές που, όπως υποστηρίζουν, δέχτηκαν προκειμένου να πληρώσουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ