Ο Εμανουέλ Μακρόν παίζει μποξ: Γροθιές στον φασισμό δύο μέρες πριν την ψηφοφορία (φωτό)

Γοητευτικότατος ο Πρόεδρος της Γαλλίας με τα γάντια του μποξ! 

Ο Εμανουέλ Μακρόν φόρεσε γάντια πυγμαχίας και δίνει.. γροθιές στον φασισμό στις τελευταίες «μάχες» μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

 

 

"Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους", είπε ο Εμανουέλ Μακρόν, επισκεπτόμενος το Σεν-Σεν-Ντενί, μια περιοχή όπου ο αριστερός υποψήφιος Ζαν Λικ Μελανσόν έλαβε περί το 60% στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

 

 

Ο Μακρόν επισκεπτόμενος εξάλλου αθλητικό κέντρο της περιοχής ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε κάποια χτυπήματα μαζί του.

 

Εμανουέλ Μακρόν: Η εκστρατεία της Λεπέν εκμεταλλεύεται την οργή που δεν κατάφερα να κατευνάσω

Ο Εμανουέλ Μακρόν, υποψήφιος για την επανεκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας την Κυριακή, αναγνώρισε σήμερα ότι δεν μπόρεσε να κατευνάσει εν μέρει τουλάχιστον την οργή στη χώρα και ότι η ακροδεξιά αντίπαλός του, η Μαρίν Λεπέν, προσπαθεί να καρπωθεί μέρος αυτής της οργής στην προεκλογική εκστρατεία της.

«Και ιδού. Σημειώνει κάποια πρόοδο (...), καταφέρνει να την εκμεταλλεύεται», δήλωσε ο Μακρόν στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.

Ο Μακρόν έχει διατηρήσει και πιθανόν αυξήσει οριακά το προβάδισμά του έναντι της Λεπέν ύστερα από την τηλεοπτική αναμέτρηση, στην οποία εκτιμάται ότι επικράτησε, σύμφωνα με χθεσινές δημοσκοπήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ