Joan Collins: Η ανάρτηση της 88χρονης star για τις πλαστικές - για ποια διάσημη ηθοποιό χτυπά η καμπάνα; (φωτό)

Σχολίασε μέσα από ένα post διακριτικά τα όσα δήλωσε η συνάδελφός της

Η Joan Collins είναι από τις διάσημες γυναίκες που έχουν επιλέξει να μην κάνουν κάποια αισθητική επέμβαση, με την ηθοποιό να βάζει στο στόχαστρο τα όσα δήλωσε πρόσφατα - σχετικά με τις πλαστικές - η συνάδελφός της Jane Seymour.

Ειδικότερα η 88χρονη σταρ της «Δυναστείας» ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Είμαι μια ακόμα ηθοποιός στο Χόλιγουντ που δεν έχει κάνει κάποια πλαστική @janeseymour – είμαστε πολλές! @dailyexpress».

 

 

Η 77χρονη Seymour, μιλώντας πριν λίγο καιρό στην Daily Express, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πλαστική με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είμαι ασυνήθιστη στο Χόλιγουντ, όσον αφορά το να μην έχω κάνει κάποια επέμβαση. Ξέρω μόνο μια άλλη ηθοποιό που δεν έχει κάνει - αν και μπορεί να  έκανε μέχρι τώρα!».

 

 

 

Όπως αναφέρει ωστόσο το Page Six η ηθοποιός το 2007, είχε πει στο People ότι είχε «πειράξει» λίγο την περιοχή κάτω από τα μάτια της! «Γενετικά είχα φαρδιά μάτια και οι φωτογράφοι είπαν ότι δεν ήθελαν να ξοδεύουν χρήματα  για να εξαφανίσουν τις σακούλες», είχε πει.

Επίσης στο παρελθόν η Seymour είχε αποκαλύψει ότι είχε βάλει εμφυτεύματα στήθους σε ηλικία 40 ετών, μετά το διαζύγιό της.

 

Η Joan Collins από πλευράς της έχει πει ότι ποτέ δεν «πείραξε» κάτι, ενώ έχει σχολιάσει αρνητικά την «αγάπη» της οικογένειας Kardashian για τις πλαστικές επέμβάσεις.

«Η Chris Jenner, η μητέρα, είναι μια καλή μου φίλη», έγραψε η Collins στο βιβλίο της «My Unapologetic Diaries», «και δεν θέλω να είμαι αγενής με τα παιδιά της, αλλά έχουν γίνει τρομερές επεμβάσεις και εγώ έχω μιλήσει με τους φίλους μου για αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ