Γενέθλια για τον Warren Beatty: Ο θρυλικός ηθοποιός γιόρτασε τα 85 μαζί με τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του (φωτό)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η 25χρονη κόρη του

Ο θρυλικός Warren Beatty γιόρτασε στις 30 Μαρτίου, τα 85ά γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του. 

Την Πέμπτη η Isabel, κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού δημοσίευσε στο Twitter μια γλυκιά φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε με τον μπαμπά και τον αδερφό της Benjamin να κάθονται σε έναν καναπέ μπροστά από μια τούρτα σοκολάτας.

«Θα το διαγράψω αυτό σε λίγο, αλλά νομίζω ότι  είναι πολύ γλυκό, γι' αυτό δημοσιεύω» έγραψε στην ανάρτησή της, ενώ στη συνέχεια σχολίασε «δεν θα διαγραφεί, η ενέργεια είναι πολύ γλυκιά για να διαγραφεί!».

Photo: Twitter

Ο 85χρονος παντρεύτηκε την 63χρονη σήμερα Annette Bening, συμπρωταγωνίστριά του στο «Bugsy» Annette Bening το 1992 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά: τον Stephen, 30 ετών, καλλιτέχνη και συγγραφέα, τον Ben 27, ηθοποιό, την Isabel, 25, φοιτήτρια κινηματογράφου και συγγραφέα και την Ella, η οποία σπουδάζει υποκριτική.

AFP/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

 

 

 

Ωστόσο πριν τον γάμο του ο Warren θα συνδεθεί με δεκάδες διάσημες, όπως η Madonna, η Joan Colling, Η Cher, η Natalie Wood, η Elle Macpherson, η Julie Christie, η Barbra Streisand, η Carly Simon, η Stephanie Seymour και η Janice Dickinson.

Άλλωστε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό AARP θα δηλώσει, πριν κάποια χρόνια, ότι έχει πάει με πάνω από 12.000 γυναίκες! " Σκεφτείτε το" είπε  "να κοιμάσαι με 12.775 γυναίκες"...

Κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο ήταν παραπάνω από μια γυναίκα την ημέρα αλλά και ότι δεν υπήρχε και επανάληψη... Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ήταν πολύ καλός εραστής και πολύ... ρομαντικός.

 

Όπως αναφέρει το Page Six τον περασμένο μήνα η Bening αποκάλυψε ότι εκείνη και σύζυγός της κρατούν τα πράγματα πολύ απλά στην σχέση τους,  ειδικά όταν πρόκειται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paiiigelovesvintage




«Δεν υπάρχει πίεση», είπε στο «The Kelly Clarkson Show». «Του Αγίου Βαλεντίνου είναι αρκετά χαμηλών τόνων. Γενικά μου ζωγραφίσει έναν μικρό Βαλεντίνο με κόκκινο στυλό και θα μια μικρή καρδούλα. Είναι πολύ οικονομικός... (...) Δεν υπάρχει τίποτα να του αγοράσω.

Είναι από αυτούς τους άντρες, δεν μπορείς να βρεις κάτι που να... Λοιπόν, όχι, συνήθως είναι κάτι μικρό. είναι μια μικρή νότα, είναι ένα λουλούδι»..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ