Liza Minnelli 76 χρονών! Τα γιόρτασε με την κολλητή της Joan Collins - τραγουδώντας & χορεύοντας (φωτό & βίντεο)

Το ψηφιακό πάρτι!

Τα 76ά γενέθλιά τις γιόρτασε στις 12 Μαρτίου η Liza Minnelli

Η κολλητή της Joan Collins μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τις βλέπουμε να τραγουδούν μαζί το "Just in Time" από το μιούζικαλ Bells Are Ringing.

«Χρόνια πολλά αγαπητή Liza Minnelli. Πάντα περνάω υπέροχα μαζί σου. Σε ευχαριστούμε για άλλη μια υπέροχη βραδιά!» έγραψε στην ανάρτησή της η 88χρονη ηθοποιός της θρυλικής «Δυναστείας».

Με τον Michael Feinstein (Αμερικανός τραγουδιστής και πιανίστας) στο πιάνο οι δύο γυναίκες ερμήνευσαν μια αυτοσχέδια εκδοχή του γνωστού κομματιού.

«Ευχαριστώ για τα εμβόλια που επέτρεψαν σε μια μικρή ομάδα από εμάς να γιορτάσουμε με αυτήν την ιδιαίτερη κυρία την ιδιαίτερη μέρα της. Μας είπε ότι έκλεινε τα 12, όχι τα 75» θα γράψει με την σειρά του σε ανάρτησή του ο σταρ του τραγουδιού, σύμφωνα με το express.co.uk.

Η Minnelli δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με εκείνη και τον Michael να τραγουδούν και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές τους και το ψηφιακό πάρτι γενεθλίων της.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου. Το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ ήσασταν όλοι εσείς. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε. Σας ευχαριστώ που ήρθατε να με δείτε.

Τα θυμάμαι όλα. Είμαι τόσο έκπληκτη που τόσοι πολλοί από εσάς αφιερώσατε χρόνο για να γιορτάσετε τα γενέθλιά μου. Σας λέω ότι δεν είχα ποτέ τέτοια γενέθλια. Και αυτό οφείλεται σε ΕΣΑΣ! Ευχαριστώ!».

Λίγα λόγια για την Liza Minnelli Που έκλεισε τα 76!

Ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Minnelli είναι κόρη της τραγουδίστριας και ηθοποιού Judy Garland και του σκηνοθέτη Vincente Minnelli.  

Ήδη καθιερωμένη ως τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ηθοποιός μουσικού θεάτρου, κέρδισε για πρώτη φορά την αναγνώριση των κριτικών για τις δραματικές της ερμηνείες στις ταινίες The Sterile Cuckoo (1969) και Tell Me That You Love Me, Junie Moon (1970).

Στη συνέχεια έγινε διεθνές αστέρι για την εμφάνισή της ως Σάλι Μπόουλς στην κινηματογραφική εκδοχή του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, Cabaret, το 1972, για το οποίο κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Αργότερα συμπρωταγωνίστησε στο Arthur (1981), με τον Dudley Moore (στον ομώνυμο ρόλο) και τον Sir John Gielgud, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου ως ο σνομπ αλλά αξιαγάπητος μπάτλερ του Arthur, αναφέρει το beachamjournal.com.

Ενώ κινηματογραφικά έργα όπως το Lucky Lady, το A Matter of Time και το Νέα Υόρκη, η Νέα Υόρκη έτυχαν λιγότερο ευνοϊκής υποδοχής από τους σκηνικούς της ρόλους, η Minnelli έγινε μια από τις πιο ευέλικτες και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις entertainer στην τηλεόραση.

Πρωταγωνίστησε επίσης στο Liza's Back το 2002. Είχε εμφανίσεις ως γκεστ στην κωμική σειρά Arrested Development και είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία The OH στο Οχάιο, ενώ συνέχισε τις διεθνείς περιοδείες. Το 2008/2009 ερμήνευσε το Broadway Liza's στο The Palace...! που κέρδισε το βραβείο Tony για την Καλύτερη Ειδική Θεατρική Εκδήλωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ