Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας εναρμονιστούμε με αυτό που μας ενθαρρύνει- Να επικοινωνήσουμε τις βαθύτερες ανάγκες & επιθυμίες μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους, καθώς το συναίσθημα με αυτή τη θέση της Σελήνης γίνεται προτεραιότητα. Φυσικά το ίδιο και η κυκλοθυμία. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να προσφέρει όμως τη λύση στο τέλος, αν εναρμονιστούμε με αυτό που μας ενθαρρύνει να κάνουμε αυτή η όψη, που δεν είναι άλλο από το να επικοινωνήσουμε τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι ωραίο να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να ξέρεις τι λες, αλλά πιο ωραίο είναι να μιλάς και να έχεις ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνεις την επιρροή που έχουν τα λόγια σου στους γύρω. Σήμερα λοιπόν είναι από τις μέρες που πρέπει να προσέξετε πώς επηρεάζετε τους άλλους όταν συζητάτε κυρίως με συνεργάτες και φίλους, γιατί μπορεί να λέτε αυτά που νιώθετε μεν, αλλά να μην είστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί και να ακουστείτε «κάπως» περίεργα στους άλλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από τη νέα του θέση στους Ιχθύς ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας. Τις προηγούμενες μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σας ήσασταν πιο εστιασμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και θέλατε να νιώθετε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ