Η Ουκρανή Τζούλια Νόβα για τον πόλεμο: «Μόνο η μαμά μου είναι εδώ, όλη η υπόλοιπη οικογένεια είναι στην πατρίδα μου» (βίντεο)

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο

Η Τζούλια Νόβα, η οποία είναι από την Ουκρανία, μίλησε μέσα από τα stories της στο Instagram για την κατάσταση που επικρατεί και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της αναφορικά με τον πόλεμο.

«Είναι η οικογένειά σου στην Ουκρανία;» την ρώτησε κάποιος με εκείνη να απαντά: «Όλοι εκτός από την μαμά μου που είναι εδώ».

«Έχω συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη. Στην πόλη που έμενα και είναι οι γιαγιάδες μου και οι φίλοι μου είναι σχετικά ήσυχα, σε σχέση με άλλες περιοχές.  Αν και την πρώτη ημέρα ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα επειδή βομβάρδισαν το αεροδρόμιο και μια στρατιωτική αποθήκη που είναι κοντά εκεί που μένω» είπε ακόμα σε βίντεο που δημοσίευσε.

«Προς το παρόν είναι πιο οκ τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις ότι καλούν όλα τα αγόρια και όλους αυτούς που είναι μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν. Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις.

Δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για κάτι τέτοιο αλλά τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε στο καλύτερο και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό» συμπλήρωσε το μοντέλο που ήρθε στην χώρα μας όταν ήταν 13 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ