Vintage pic: Ο έφηβος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με την Βουγιουκλάκη, την γιαγιά του Κατίνα Παξινού & τον Παπαμιχαήλ

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν

Η εκδότρια Έλενα Μακρή δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram «elenasdiary_blog» μια σπάνια vintage φωτογραφία.

Στην εικόνα βλέπουμε τον ηθοποιό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, σε εφηβική ηλικία ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, την γιαγιά του Κατίνα Παξινού και τον Δημητρη Παπαμιχαήλ στο πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης το 1960. 

"Ο ΕΦΗΒΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ :Ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε εφηβική ηλικία ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, την γιαγιά του Κατίνα Παξινού και τον Δημητρη Παπαμιχαήλ στο πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης το 1960.

 

 

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έχει διηγηθεί για την μεγάλη ηθοποιό: «Η Κατίνα Παξινού ήταν φιλελεύθερη και επαναστάτρια και η μόνη που μου έδωσε την ευλογία της όταν είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έκανε όλα τα χατίρια, μπάλωνε τις αταξίες που έκανα. Εγώ κάπνιζα και το ήξερε μόνο αυτή. Με έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια.

Εγώ την έβλεπα σαν γιαγιά μου. Την Παξινού περισσότερο την ένοιαζε αν σου αρέσει το παστίτσιο της πάρα οι ερμηνείες της, ήταν σπουδαία μαγείρισσα. Ήταν αθυρόστομη και είχε ένα συνδυασμό μεγάλης αρχοντιάς και μεγάλης λαϊκότητας.»". διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ