Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 19χρονου - ''Ο Θεός να τον τιμωρήσει'' - Στα ίχνη σκληρής ομάδας χούλιγκαν η αστυνομία

Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 23χρονος- Σχηματίστηκε και 2η δικογραφία σε βάρος του...

Προθεσμία για να απολογηθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας, πήρε από τον Ανακριτή ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Εις βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Στο μεταξύ, εις βάρος του 23χρονου, αλβανικής καταγωγής, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία, η οποία συνδέεται με τις έρευνες που διενήργησε η αστυνομία, μετά το φονικό, σε σύνδεσμο οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, του οποίου φέρεται να είναι μέλος.

Δείτε επίσης: Βέροια: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου 'Αλκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, "αφήστε με να πάω μαζί του", είπε ο πατέρας του (φωτό - βίντεο)

 

Με βάση τη δικογραφία αυτή, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για μία σειρά από πλημμεληματικές πράξεις και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή.

Οι συνδεόμενες με τα ευρήματα στον σύνδεσμο πράξεις αφορούν τα παρακάτω: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

 

 

 

 

 Συγκλονίζει η γιαγιά του 19χρονου

Συγκινεί, μιλώντας στον Alpha,  η γιαγιά του Άλκη που δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη

«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς.

Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή έτσι. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;» διερωτήθηκε μιλώντας στον  ALPHA.

 

 

«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν κι αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί.

Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση κι ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» πρόσθεσε.

Σκληρή ομάδα χούλιγκαν

Κεντρική οργάνωση και καθοδήγηση της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 19χρονο Άλκη, αναζητούν οι αστυνομικοί στο κινητό τηλέφωνο του 23χρονου κατηγορουμένου. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μία σκληρή ομάδα χούλιγκαν περίπου 15-20 ατόμων, που με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά προέβαιναν σε "σαφάρι" αναζήτησης αντιπάλων προκειμένου να επιτεθούν εναντίον τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ