Η οικογένεια Τανιμανίδη στο πρώτο της αεροπορικό ταξίδι: Με προορισμό το... άγνωστο; - Πως ήταν οι διδυμούλες στο αεροπλάνο; (φωτό - βίντεο)

Οι κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έχουν ρίξει το Instagram! 

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους ζουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Πριν 7 μήνες ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κορούλες τους και ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει εντελώς, αφού τα μικρούλια, τους έχουν πάρει τα μυαλά.

Μάλιστα συχνά-πυκνά η μαμά Χριστίνα και ο μπαμπάς Σάκης ανεβάζουν τα μωράκια τους στο instagram, οι οποίες όπως είναι φυσικό έχουν το δικό τους κοινό! 

 

 

Η αγαπημένη οικογένεια για άλλη μία φορά έριξε το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Αυτή τη φορά και μιας και τα μωράκια έχουν μεγαλώσει αρκετά οι γονείς τους αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι με αεροπλάνο.

Η Χριστίνα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο η οικογένεια βρίσκεται στο αεροδρόμιο, ενώ δεν αποκάλυψε τον προορισμό

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Λιώσαμε με το βίντεο που δημοσίευσε - Οι διδυμούλες του βλέπουν για πρώτη φορά χιόνι & η αντίδρασή τους είναι μοναδική

 

Μάλιστα έγραψε: '' Το πρώτο μας αεροπορικό ταξίδιιιιι!!!Περιττό να σας πω ΤΙ έχουμε κουβαλήσει μαζί μας! Μάντεψε τον προορισμό μας''. 

 

 

Όπως θα δείτε η Αριάνα και η Φιλίππα είναι στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και φαίνονται πολύ ήρεμες και κεφάτες. Μάλιστα μέσα στο αεροπλάνο φαίνονται και πολύ ήσυχες. 

Αυτό που μας έκανε εντύπωση βέβαια είναι το πόσο όμορφα ήταν ντυμένα τα δύο μωράκια. Η μαμά Χριστίνα σίγουρα ξέρει από στυλ και θα κάνει και τις κόρες της fashion icons. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ