Οι Αντετοκούνμπο ανέλαβαν μόνοι τους τον διαγωνισμό για το σπίτι - εκτός ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τον σάλο στο Twitter (φωτό)

Τους αποθέωσαν οι χρήστες των social media

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ανέλαβαν μόνοι τους τον διαγωνισμό για το σπίτι στην Αθήνα, αφήνοντας εκτός τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο Twitter με τις αναρτήσεις του τελευταίου, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα ο Youtuber και influencer μέσα από post του μίλησε προς υπεράσπιση φίλου του, το όνομα του οποίου βρέθηκε σε αυτά των φερόμενων να εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ παράλληλα οι χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» επίσης πως έκανε like σε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να γίνει trend στο Twitter το hashtag #cancel_kopsialis με τους χρήστες της πλατφόρμας να στρέφονται κατά του Κοψιάλη και μερικούς από αυτούς να ζητούν από τα αδέλφια Αντετοκούμπο να τον βάλουν από το giveaway για το σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

 

'

 

 

 

 

 

Έτσι κι έγινε λοιπόν με τα αδέλφια Αντετοκούμπο να κάνουν γνωστό μέσα από το Instagram ότι αναλαμβάνουν μόνοι τους τον διαγωνισμό. 

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τους Antetokounmpobros, μετά την απόφασή τους να «κόψουν» τον Κοψιάλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Infleuncer από πλευράς του έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram:

«Από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι της έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές που έγιναν από το προφίλ μου μετράνε κανονικότατα και η κλήρωση θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο γιατί το όνομα των παιδιών δεν φταίει σε τίποτα βρέθηκε να tweetάρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση με τα παιδιά να συνεχίσει ο διαγωνισμός από το προφίλ τους. Για τα υπόλοιπα να κάνετε υπομονή 24 ώρες και θα επανέλθω».

Υπενθυμίζεται ότι το giveaway που έχει ξεκινήσει ο Γιάννης Αντετοκούμπο και τα αδέλφια του δίνει σε ένα τυχερό σπίτι «full επιπλωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, με το κλειδί στο χέρι, αξίας άνω των 100.000€»!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ