Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μας κάνει «αχόρταγους»

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και τύχη! Τα φετινά Χριστούγεννα είναι αν μη τι άλλο σύνθετα με όλες αυτές τις όψεις που πραγματοποιούνται.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η κύρια όψη είναι η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα. Η προηγούμενη ήταν στις 11/12 όταν η Αφροδίτη ήταν ακόμη ορθή στον Αιγόκερω.

Για την επιρροή αυτής της όψης του πάθους, των χειρισμών, αλλά και του αισθήματος της προδοσίας, υπάρχει αναλυτικό άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Σε κάθε περίπτωση η όψη αυτή μας κάνει κάπως «αχόρταγους» όχι απαραίτητα για εδέσματα μόνο.

Γενικώς πυροδοτεί τα ανθρώπινα μας πάθη και η Αφροδίτη ανάδρομη είναι πολύ αδύναμη για να τα ελέγξει. Η μέρα ισορροπεί κάπως εξαιτίας της Σελήνης που παραμένει ακόμη στη γειωμένη και μετρημένη Παρθένο. Έτσι ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να μην ξεφύγουμε, μολονότι η επικαιρότητα θα δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

Την Κυριακή, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, δεν έχουμε κάποια κύρια όψη, αλλά η Σελήνη θα προχωρήσει τις απογευματινές ώρες στον Ζυγό σε μια πιο τεμπέλικη διάθεση. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα βρίσκεται στην Παρθένο, αλλά από τις 10:39 μέχρι τις 18:24 θα είναι σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο. Κι αφού η Σελήνη παίρνει ρεπό το ίδιο θα σας συμβούλευα κι εσάς.

Κανονίστε πιο χαλαρές δραστηριότητες τις ώρες της κενής της πορείας και οργανώστε ένα όμορφο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να το ευχαριστηθείτε.

ΚΡΙΟΣ

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και τύχη Κριοί μου! Με Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Πλούτωνα σε ένα ιδιαίτερα παραδοσιακό ζώδιο τον Αιγόκερω, το πιθανότερο είναι ότι το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα σας αν μη τι άλλο θα είναι κατά πολύ βασισμένο στις οικογενειακές και αγαπημένες συνήθειες, χωρίς σπουδαίες καινοτομίες.

Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Αν μάλιστα πιάνουν τα χέρια σας και σας αρέσει, γιατί να μη δοκιμάσετε να μαγειρέψετε εσείς μια παραδοσιακή συνταγή που έφτιαχνε η γιαγιά ή η μητέρα σας και να τους εκπλήξετε όλους. Ανήμερα τα Χριστούγεννα η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς μπορεί κάποιο άτομο που του αρέσουν τα «δράματα» και οι κορώνες να προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση ή την ενέργεια σας.

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε πιο επιρρεπείς σε τέτοιες συναντήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγνοήσετε την ύπαρξή του και να μην χαλάσετε τη διάθεση σας.

Για την επιρροή αυτής της όψης του πάθους, των χειρισμών, αλλά και του αισθήματος της προδοσίας, υπάρχει αναλυτικό άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Την Κυριακή η Σελήνη ετοιμάζεται να σχηματίσει το πρώτο της τέταρτο προχωρώντας στον Ζυγό και φέρνει τα θέματα των σχέσεων σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε μια συνάντηση με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο και γενικώς να βγείτε και να χαρείτε με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και τύχη Ταύροι μου! Ανήμερα των Χριστουγέννων ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη παίζει παιχνίδια με τον Πλούτωνα, ενώ είναι σε φάση ανάδρομης πορείας, δυναμιτίζοντας κάπως την επικοινωνία με τους άλλους. Σε γενικές γραμμές είστε άνθρωποι που σας αρέσει να λέτε την άποψή σας για όλα και έχετε σταθερές αντιλήψεις. Πιθανώς όμως το Σάββατο των Χριστουγέννων να μην είναι η κατάλληλη μέρα για να πείτε τις αλήθειες σας, διότι μπορεί να μετατρέψετε το οικογενειακό τραπέζι σε ναρκοπέδιο.

Αποφύγετε τα καυτά θέματα των πολιτικών αντιπαραθέσεων, της πανδημίας, κλπ., διότι εύκολα μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Προτιμήστε να βγείτε μια βόλτα να ηρεμήσετε αν βλέπετε ότι πάει το πράγμα προς αυτή την κατεύθυνση. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Για την επιρροή αυτής της όψης του πάθους, των χειρισμών, αλλά και του αισθήματος της προδοσίας, υπάρχει αναλυτικό άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή μέρα, ιδιαίτερα μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη κινείται στην Παρθένο κι είναι πολύ ευχάριστη για σας για να κάνετε δραστηριότητες που σας αρέσουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Και πάλι αποφύγετε σχόλια για την εμφάνιση ή την αισθητική των άλλων αυτές τις μέρες, ακόμη κι αν η πρόθεση είναι αθώα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και τύχη Δίδυμοί μου! Με έντονα συναισθήματα έρχονται τα Χριστούγεννα, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μάλιστα σε φάση ανάδρομης πορείας. Μπορεί να έχετε πιο συναισθηματικές και ευαίσθητες αποκρίσεις αυτές τις μέρες, ακόμη και σε πράγματα που δεν φαντάζεστε γιατί δεν είστε έτσι στα κανονικά σας.

Μην γίνεστε βέβαια και μελοδραματικοί. Η ενέργεια της όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα σαφώς δεν είναι εύκολη στη διαχείριση σας και μπορεί να κρύβει κι αρκετή ένταση και σε ερωτικό επίπεδο. Για την επιρροή αυτής της όψης του πάθους, των χειρισμών, αλλά και του αισθήματος της προδοσίας, υπάρχει αναλυτικό άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν είστε σε σχέση και περνάτε καλά υπόσχεται να περάσετε ακόμη καλύτερα, αν κανονίσετε κάτι πιο ιδιαίτερο μόνο με τον σύντροφό σας!

Ακόμη κι αν όλη τη μέρα έχετε πολλές προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις, κρατήστε λίγο χρόνο μόνο για τους δυο σας. Η Κυριακή είναι πιο άνετη από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό και ελαφραίνει λίγο την ατμόσφαιρα. Για αρκετές ώρες η Σελήνη θα είναι εκτός πορείας στην Παρθένο κι έτσι μπορεί να νιώθετε λίγο πιο βαριεστημένοι ή να πρέπει να ακολουθήσετε ένα οικογενειακό τραπέζι που μπορεί να μην έχετε κέφια. Το απόγευμα όμως θα ζωηρέψετε και θα φτιάξετε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ