Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου - έμφαση σε σχέσεις & επαφές

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου του Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη.

Φυσικά η επιρροή έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης, που η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων. Η Πανσέληνος αυτή, όπως θα διαβάσετε και στο αναλυτικό μου άρθρο πατώντας εδώ, είναι μια σχετικά θετική επιρροή, καθώς η πιο στενή της όψη είναι αυτή με τον Δία στον Υδροχόο.

Παράλληλα παίζουν κι άλλες όψεις, όπως η χιαστί με Αφροδίτη και Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, διαμορφώνοντας με διαφορετικό τρόπο την επιρροή σε κάθε ζώδιο. Η έμφαση της Πανσελήνου είναι στις σχέσεις, τις επαφές μας με τους άλλους, τις δοσοληψίες, το εμπόριο, τους νέους και τα παιδιά, τις πληροφορίες που λαμβάνουμε ή μεταδίδουμε, τα ΜΜΕ.

Στις 08:02 μέχρι τις 11:42 της Κυριακής η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αμέσως μετά θα περάσει στον Καρκίνο, κάνοντας την Κυριακή μια πιο «οικογενειακή» μέρα με έμφαση στον χώρο του σπιτιού, αλλά και τις συγγενικές μας σχέσεις. Καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα πιθανώς να θέλουμε να περιποιηθούμε τον χώρο του σπιτιού μας περισσότερο και να τον κάνουμε πιο γιορτινό.

ΚΡΙΟΣ

Ένα πολύ διαφορετικό, πιο ενθουσιώδες και πιο αποφασιστικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει με την Πανσέληνο στους Διδύμους να είναι η κύρια επιρροή. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των εμπορικών σας δοσοληψιών, κάνοντας αυτό το Σάββατο κυρίως ιδανικό για τις βόλτες σας και τις αγορές των Χριστουγέννων. Από την άλλη, είναι ένα γουηκέντ που προσφέρεται για γνωριμίες, για να δείτε φίλους, να συζητήσετε ή να διαπραγματευθείτε κάποια πρόταση.

Μετά τον σχηματισμό της Πανσελήνου η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο, δίνοντας έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια για το υπόλοιπο της Κυριακής. Μπορεί να είστε λίγο πιο ανήσυχοι ή πιο ευαίσθητοι σε συναισθηματικό επίπεδο και να θέλετε να αφιερώσετε χρόνο είτε στην οικογένεια σας είτε ακόμη και να περιποιηθείτε το σπιτικό σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα από τις 14 μέχρι τις 19/4 μπορεί να έχετε μεγαλύτερη πίεση είτε σε επαγγελματικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους; Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αναλυτικό μου άρθρο.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η τελευταία Πανσέληνος του Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά επηρεάζει πολύ περισσότερο το Σάββατο. Για σας τους Ταύρους είναι ένα φεγγάρι που αφορά πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Η αίσθηση της ασφάλειας είναι πάντα η μεγαλύτερη σας προτεραιότητα και σίγουρα αυτή θα επιδιώξετε το επόμενο διάστημα. Παρόλα αυτά, επειδή η Πανσέληνος αυτή σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία, προσέξτε τα έξοδα σας γιατί θα είστε επιρρεπείς σε υπερβολές.

Σαφώς και να κάνετε τις αγορές σας για τις γιορτές, αλλά μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και σπατάλες που μπορεί να σας στοιχίσουν στην πορεία. Μην ξεχνάτε ότι ξεκινά η ανάδρομη φαινομενικά πορεία της Αφροδίτης από Δευτέρα και πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι στα έξοδα σας. Το ίδιο ισχύει και την Κυριακή. Παρόλα αυτά την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Καρκίνο και θα είστε αρκετά πιο χαλαροί και έτοιμοι να απολαύσετε μια όμορφη μέρα με έμφαση στις επαφές με φίλους και συγγενείς ή και μια βόλτα ή εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις.

Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους; Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αναλυτικό μου άρθρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο έχετε την τιμητική σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία Πανσέληνο του 2021 στο ζώδιο σας και σας χρίζει πρωταγωνιστές της. Αυτό σημαίνει ότι όλα γύρω σας γυρίζουν και μολονότι δεν είστε τόσο εγωκεντρικοί, με κάποιο τρόπο το φεγγάρι αυτό σας θέλει στο προσκήνιο για πολλούς και διάφορους λόγους. Φυσικά η επιρροή θα είναι διαφορετική για τον καθένα από σας, καθώς η Πανσέληνος αυτή αγγίζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτές τις μέρες με την υγεία σας πρωτίστως και φυσικά με τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Σαφώς δεν είναι μια αρνητική Πανσέληνος, αλλά επειδή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα που ξεκίνησαν από την έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου, καλά θα κάνετε να είστε πιο προσεκτικοί σε όλα. Για κάποιους από σας μπορεί αυτό το φεγγάρι να φέρει και θετικά νέα σε σχέση με κάποια επιτυχία σας σε σπουδές, επαγγελματικά ή ένα ταξίδι. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο, εστιάζοντας την προσοχή σας σε κάποια πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Ας είστε όμως ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παρορμητικές αγορές αυτές τις μέρες, καθώς η Αφροδίτη ετοιμάζεται να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στα έξοδα σας.

Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους; Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αναλυτικό μου άρθρο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ