Peter Dundas - Evangelo Bousis: Αλέξιος ο γιος του Έλληνα & του Νορβηγού γκουρού της μόδας - ποιοι είναι οι κολλητοί της Ευγενίας Νιάρχου (φωτό)

Έγιναν πρόσφατα γονείς!

Ο Peter Dundas και ο Evangelo Bousis υποδέχτηκαν το μωρό τους στις 14 Ιουνίου, μέσω παρένθετης μητέρα, με τον ερχομό του μικρού Αλέξιου - Πέτρου να ολοκληρώνει την ευτυχία του διάσημου ζευγαριού.

Στα Instagram τους ο σχεδιαστής μόδας από τη Νορβηγία και ο Ελληνοαμερικανός σύντροφός του έχουν αναρτήσει από τότε αρκετές φωτογραφίες με τον γιο τους, ο οποίος είναι τρισαχαριτωμένος!

Ο Image Director μάλιστα στις 3 Δεκεμβρίου, με αφορμή τα γενέθλιά του, μοιράστηκε με τους 195 χιλιάδες followers του ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο εκείνου και του μικρού Αλέξιου, ενώ έγραψε στο post: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων φέτος και το μεγαλύτερο μου επίτευγμα είναι ο Αλέξιος μου και επιτέλους το να είμαι μπαμπάς! Χρόνια μου πολλά!!!».

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια ανάρτηση με το ζευγάρι έκανε όμως χθες και η κολλητή τους Ευγενία Νιάρχου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί με μια ακόμα φίλη τους και φόντο το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

 

 

 

 

 

«Αυτό είναι, τα αγόρια έφυγαν και επίσημα από το Λονδίνο» έγραψε στο Instagram η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου, η οποία υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε βρεθεί μαζί με τη αδερφή της Ηλέκτρα, αλλά και την Μαρία Ολυμπία στο λαμπερό πάρτυ γενεθλίων που έκανε ο Bousis στην βρετανική πρωτεύουσα.

Το who is who του  Peter Dundas και του Evangelo Bousis

Οι δύο άντρες εκτός από σύντροφοι στη ζωή είναι και συναίτεροι αφού έχουν δημιουργήσει από κοινού την εταιρεία dundasworld.com.

Ο Peter Dundas γεννήθηκε στο Όσλο από Νορβηγό πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα και σπούδασε στο Parsons στη Νέα Υόρκη πριν μετακομίσει στο Παρίσι, όπου έγινε βοηθός του Jean Paul Gaultier το 1992.

 

 

 

 

Οκτώ χρόνια αργότερα, ο σχεδιαστής μόδας μετακόμισε στην Christian Lacroix, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια πριν από την άφιξη του στον Cavalli, όπου και εργάστηκε για τρία χρόνια στη Φλωρεντία. «Οι αμέτρητες ώρες που πέρασα σχεδιάζοντας, μου αναπτύχθηκε η εμμονή με το γυναικείο σώμα» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

 

 

 

 

 Το 2015 επέστρεψε πάλι στην «πατρίδα» του όπως λέει ο ίδιος στον Cavalli, ωστόσο λίγο αργότερα παραιτήθηκε και άρχισε να δημιουργεί τις δικές του σειρές ρούχων μαζί με τον σύντροφό του και συνεργάτη του Evangelo Bousis. Μεταξύ άλλων το δίδυμο έχει δημιουργήσει ρούχα για ονόματα όπως η Kim Kardashian, η Ciara και η Meghan Fox!

 

 

Ο Evangelo Βousis από πλευράς του έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη για τουλάχιστον δέκα χρόνια, ενώ έχει καταγωγή και από την Ελλάδα. Έχει παράλληλα εργαστεί ως ηθοποιός και παραγωγός στην Αμερική ενώ πλέον είναι Image Director και συνεργάζεται με τον αγαπημένο του στο Dundas.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ