Μαρία Ολυμπία, Ευγενία και Ηλέκτρα Νιάρχου σε glamorous party γενεθλίων με αστραφτερά σύνολα (φωτό)

Μια λαμπερή βραδιά στο Λονδίνο

Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής ο Ελληνοαμερικανός σύντροφος του δημοφιλούς σχεδιαστή μόδας Peter Dundas, Evangelo Bousis που έκανε ένα λαμπερό party στο Λονδίνο.

Η Ευγενία και η Ηλέκτρα Νιάρχου, η Μαρία - Ολυμπία, η πριγκίπισσα Ekaterina του Hannover, η χρυσή κληρονόμος Sabine Getty, η Noor Fares, το μοντέλο και αδερφή του top model Cara Delevigne, Poppy  αλλά και η Bianca Brandolini, καλή φίλη της Ευγενίας Νιάρχου και σοσιαλιτέ, η οποία προέρχεται από μια αρχαία ενετική αριστοκρατική οικογένεια, ήταν ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που τίμησαν τον Evangelo με την παρουσία τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Η Ευγενία Νιάρχου αποθεώνει την καλύτερή της φίλη που έχει γενέθλια - Ποια είναι η Bianca Brandolini (φωτο & βίντεο)

Η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου ευχήθηκε στον καλό της φίλο ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες από το party.

«Χρόνια πολλά σε αυτή την αχτίδα φωτός @evbousis ? οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο σε αγαπώ και πόσο ευγνώμων είμαι που σε έχω στη ζωή μου» έγραψε μεταξύ άλλων στο post της  η σχεδιάστρια κοσμημάτων.

 

 

Η Ευγενία Νιάρχου είχε επιλέξει για την περίσταση ένα χρυσό αποκαλυπτικό φόρεμα με διαφάνεια, ενώ ένα λαμπερό σύνολο φόρεσε και η μικρή της αδερφή Ηλέκτρα η οποία είχε ολοκληρώσει το llok της με ένα χρυσό headband.

Photo: Instagram

«Χρόνια πολλά @evbousis. Σε αγαπάμε» έγραψε από πλευράς της σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου, ανεβάζοντας επίσης φωτογραφίες από το party.

 

 

Η Μαρία - Ολυμπία, όπως φαίνεται και στις εικόνες φόρεσε ένα κατακκόκινο σύνολο με πούλιες και συγκεκριμένα μια μίνι φούστα και ένα crop top.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ