Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα μεγεθύνει την επιθυμία να αγαπήσουμε & να αγαπηθούμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο από πλευράς αστρολογικών όψεων ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Το Σάββατο ολοκληρώνεται η πρώτη από τις συνολικά τρεις όψεις συνόδου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.  Αυτή η όψη μεγεθύνει την επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε και την ανάγκη μας να βιώσουμε πιο έντονα ερωτικά συναισθήματα.

Όμως έχει και μια επικινδυνότητα η συγκεκριμένη όψη, καθώς δίνει χειριστικές τάσεις σε σχέσεις και ξυπνά ζήλιες και κτητικότητα. Από την άλλη, πολλές φορές συνδέεται και με προδοσία στις σχέσεις ή τάση για κακές επιλογές συντρόφων. Πιο προσεκτικοί στα δύσκολα παιχνίδια των σχέσεων πρέπει να είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου.

Την Κυριακή ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον κόσμο της αστρολογίας, καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, της ωραιοποίησης, της παραπλάνησης, του παραμυθιού, της διάλυσης και πολλών άλλων καταστάσεων που μπορεί να δίνουν καλλιτεχνική έμπνευση, δεν προσφέρουν όμως εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις και όπου πρέπει να λειτουργούμε με βάση τη λογική μας.

Αν δεν είστε λοιπόν καλλιτέχνες ή ποιητές για να σας επισκεφτεί η μούσα και να παράγετε ένα έργο τέχνης, προσέξτε ιδιαίτερα στις επαφές σας ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να μην έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια.

Η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα είναι η όψη της παραπληροφόρησης, των θεωριών συνωμοσίας, της συγκάλυψης γεγονότων, της εξαπάτησης, της σύγχυσης. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί, αλλά το θέμα είναι να μην την έχουμε πατήσει πριν. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από τις 17 ως τις 19 μοίρες στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σας θα είναι έκδηλη.

ΚΡΙΟΣ

Η κύρια όψη του Σαββάτου, η σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, παραπέμπει κυρίως στις επαγγελματικές σας σχέσεις, την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αλλά και στις σταθερές σχέσεις στη ζωή σας φέρνοντας αναθεωρήσεις, αλλά και εντάσεις. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση της όψης που θα επηρεάσει όλο το διάστημα ήδη από τον Νοέμβριο και μέχρι τις αρχές Μαρτίου σε αυτούς τους τομείς.

Η Κυριακή με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα προτείνεται για εντατικό ψάξιμο στην ψυχολογία σας, στο παρελθόν, στις αντιδράσεις, τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και όχι για να κάνετε τολμηρές κινήσεις ή να πάρετε ρίσκο. Ίσως νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους. Κάποιοι εξαιτίας και των περιορισμών της πανδημίας μπορεί να μην ξέρετε αν η δουλειά σας θα είναι βιώσιμη και τι πρέπει να κάνετε, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σπουδών.

Γενικώς ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας. Άρα αγαπητοί μου Κριοί είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε με διαύγεια πνεύματος σε σχέση με τις μελλοντικές σας κινήσεις; Σαφώς και όχι. Αφήστε τις ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις στην άκρη και συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα, προσπαθώντας ρεαλιστικά να δείτε πώς θα το βελτιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που αναφέρεται στις αντιλήψεις και τις απόψεις που έχετε για τις σχέσεις, τους μελλοντικούς σας στόχους και τα σχέδια σας προσωπικά κι επαγγελματικά. Πολλοί από σας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία αναθεωρήσεων και αλλαγών μέχρι τον Μάρτιο που κλείνει η επιρροή αυτής της όψης. Αναλυτικά για το πώς θα σας επηρεάσει μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την Κυριακή το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει πολύ βιαστικούς να βγάλετε συμπεράσματα για τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ομάδα ή την όποια ομάδα μπορεί να έχετε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα και να ηγείστε ή απλώς να συμμετέχετε.

Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος-α προσπαθεί να σας υπονομεύσει ή ότι χρησιμοποιεί τρόπους που δεν εγκρίνετε για να περάσει τις δικές του απόψεις. Η σύγχυση για τους στόχους σας μπορεί να είναι εμφανής περισσότερο αυτή τη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα βαθιά νερά των ερωτικών σχέσεων και των συναισθηματικών σας εξαρτήσεων σάς σπρώχνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο. Παθιασμένες σχέσεις, έντονα συναισθήματα, αλλά και κάποιες αρνητικές πλευρές όπως ζήλιες και καχυποψία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Η όψη αυτή επηρεάζει και τα οικονομικά σας με ποικίλους τρόπους μέχρι τον Μάρτιο. Περισσότερα γι’ αυτή την ιδιαίτερη όψη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ως μέρα σύγχυσης θα μπορούσα να περιγράψω την Κυριακή και για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα μπροστά στις εξελίξεις, κυρίως στο μέτωπο της καριέρας ή σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση. Ειδικά αν τα γενέθλια σας είναι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές τρίτου, μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για την πορεία των επαγγελματικών σας ή των προσωπικών σας σχέσεων.

Όμως μην περιμένετε στη δεδομένη στιγμή να νιώσετε έτσι ούτως ή άλλως, όμως δεν είναι μακριά και η μέρα που τα πράγματα θα αλλάξουν θετικά για το ζώδιο σας. Αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία, μην το κάνετε την Κυριακή χωρίς εξονυχιστικό ψάξιμο από την πλευρά ενός ειδικού, ενός καλού δικηγόρου, κλπ. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Κριό κάνει τη μέρα ιδανική για φλερτ και ανάλαφρες κουβεντούλες με γνωστούς και φίλους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ