Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ανισορροπίες στην επικοινωνία ή μια τάση να κολλάμε σε λεπτομέρειες

Αναλυτικά οι προβλέψεις ...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η τελευταία της όψη είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Αμέσως μετά βγαίνει σε φάση κενής πορείας το πρωί της Τρίτης από τις 06:42 μέχρι τις 13:48 που εισέρχεται στον Υδροχόο. Οι πρωινές ώρες της Τρίτης έχουν ένα μεγαλύτερο βάρος σε επίπεδο ψυχολογίας και ένταση.

Η κύρια όψη της ημέρας, παρόλα αυτά, είναι το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς νωρίς το απόγευμα, που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Μπορεί να έχουμε ένα εφέ «ανάδρομου» Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η κύρια όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικές έγνοιες, αλλά και μεγαλύτερη πίεση σε νοητικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων σας, των συνεργατών, της συλλογικής δουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι κάπως απατηλό και πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ