Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια είναι πιο έντονη - Η ατμόσφαιρα γίνεται ευχάριστη τις βραδινές ώρες

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Ο Ερμής, ρυθμιστής της καθημερινότητας μας και κυβερνήτης όλων των δοσοληψιών, «ξεκολλάει» από τον Σκορπιό σήμερα το απόγευμα και προχωρά στον Τοξότη. Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη με αυτή του τη θέση, ενώ πιο εύκολα θα βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και δεν θα χρονοτριβούμε χαμένοι στις λεπτομέρειες. 

ΚΡΙΟΣ

Το να πείτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σας τους Κριούς, αλλά το προηγούμενο διάστημα ακόμη κι αυτό σας το προτέρημα είχε αποδυναμωθεί με τον πολύ εσωτερικό Ερμή στον Σκορπιό. Από σήμερα όμως περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη, σε ένα φιλικό ζώδιο της φωτιάς προς το δικό σας, αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος συνεχίζεται με οικονομικές ανησυχίες και εξελίξεις σε αυτό τον τομέα, καθώς ο Ερμής περνά στον Τοξότη στον ίδιο τομέα των οικονομικών. Η θέση του αυτή σας οδηγεί σε τακτοποιήσεις, πληρωμές, εξερεύνηση των οικονομικών δυνατοτήτων που μπορεί να σας παρέχει σε αυτή τη φάση το Δημόσιο, διακανονισμούς χρεών και ανακάλυψη νέων πηγών εισοδήματος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυαδικότητα του ζωδίου σας σάς κάνει να γνωρίζετε βαθιά μέσα σας ότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, γι’ αυτό που από σήμερα περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, θα ψάξετε όλες τις πιθανότητες συνεργασίας και συνέργειας με άλλους, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ