Ποιοι επηρέασαν τον κόσμο της ομορφιάς φέτος; Οι 5 πιο ισχυροί beauty influencers για το 2021 (φώτο, βίντεο)

Αυτοί είναι οι beauty bloggers που πρέπει να ακολουθήσεις

Οι beauty influencers αναστατώνουν τη βιομηχανία της ομορφιάς με ανερυθρίαστο inclusion και diversity, τολμηρή εμφάνιση και στυλ out-of-the-box, που προκαλεί τα παραδοσιακά, συμβατικά πρότυπα αισθητικής. Καθώς προχωράμε με μια δικαιολογημένη όσο να πεις επιφύλαξη προς το νέο έτος, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους κορυφαίους beauty influencers και μπλόγκερς ομορφιάς, που πρέπει να ακολουθήσεις.

1. Huda Kattan

 

 

 

Η Huda Kattan, πιο γνωστή μέσω της εταιρείας καλλυντικών και ομορφιάς που ίδρυσε, Huda Beauty, είναι η κορυφαία beauty influencer, αν μιλήσουμε καθαρά για λεφτά. Ο λογαριασμός της διαθέτει πάνω από 48 εκατομμύρια followers. Αν και η σελίδα είναι για τη δική της μάρκα, εξακολουθεί να συνεργάζεται με άλλα ηγετικά brands της βιομηχανίας ομορφιάς, όπως η Sephora. Μεγάλο μέρος του προφίλ της είναι αφιερωμένο σε άλλους influencers, δίνοντάς τους μια πλατφόρμα για να αναδείξουν την εκπληκτική εμφάνιση τους και να παραδώσουν μαθήματά, φυσικά χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της. Στο προσωπικό της προφίλ, με περισσότερους από 2 εκατομμύρια οπαδούς, η Kattan συνεργάζεται με γίγαντες της μόδας όπως ο Dior και η Chanel, αλλά και με διάσημους φωτογράφους, όπως ο Chen Man.

2. James Charles Dickinson

 

 

 

Οι beauty influencers δεν είναι μόνο γυναίκες στις μέρες μας. Στην κορυφή της λίστας με τους άντρες του χώρου βρίσκεται ο εκρηκτικός James Charles. Μόλις 19 ετών έγινε το πρώτο CoverBoy στην ιστορία της αυτοκρατορίας καλλυντικών. Ο James Charles δημιούργησε λογαριασμούς στο YouTube και το Instagram με πάνω από 20 εκατομμύρια ακολούθους στο καθένα. Είναι ένας αυτοδίδακτος καλλιτέχνης μακιγιάζ, γνωστός για την εξαιρετικά flamboyant αισθητική του. Ο Charles έχει επίσης κυκλοφορήσει παλέτες και βούρτσες με την εταιρία Morphe Brushes.

3. Nikkie de Jager

 

 

 

Όπως πολλοί άλλοι beauty influencers, έτσι και η Nikkie de Jager ή nikkietutorials στο Instagram ξεκίνησαν στο YouTube. Τα tutorials της εστιάζουν σε εμφανίσεις που μεταμορφώνουν πραγματικά το πρόσωπο. Από την κομψότητα της υψηλής μόδας σε μακιγιάζ out-of-this-world, που θα μπορούσαν να είναι εντελώς γραφικά, αν δεν είχαν δημιουργηθεί με τόσο ταλέντο. Απλώς ρίξτε μια ματιά στην εμφάνιση της για το Halloween από τον Οκτώβριο του 2020 ή τον δολοφόνο του Grinch από τον Νοέμβριο του 2018. Δημοσιεύει πάντα μαθήματα για την εμφάνισή της στο YouTube, αναφέροντας τα προϊόντα και τις μάρκες που χρησιμοποιεί. Οι μεγαλύτερες συνεργασίες της περιλαμβάνουν μάρκες όπως FacialTox, Maybelline και Marc Jacobs Beauty.

4. Zoë Sugg

 

 

 

Σε ηλικία μόλις 29 ετών, η Zoë Sugg είναι μια κορυφαία beauty influencer με ένα πλούσιο πορτφόλιο συνεργασιών, που μετρά σχεδόν μια δεκαετία. Αυτή η Βρετανίδα influencer ξεκίνησε στο YouTube δημιουργώντας προϊόντα ομορφιάς και βίντεο μόδας. Η Sugg έχτισε έκτοτε μια πραγματική αυτοκρατορία ομορφιάς με σχεδόν 12 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Έχει επίσης ξεκινήσει τις δικές της σειρές προϊόντων ομορφιάς και τρόπου ζωής. Ίδρυσε τη Zoella και έσπασε το ρεκόρ για τις υψηλότερες πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας με το μυθιστόρημά της Girl Online. Σε μια συνεργασία της Zoella και των Lush Cosmetics, η Zoë και η ομάδα της δημιούργησαν ένα IGTV για την προώθηση μιας εκστρατείας ψυχικής υγείας, #DigitalDetoxDay.

5. Manny Gutierrez

 

 

 

Ο αυτοδίδακτος Manny Gutierrez έχει περισσότερους από 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και δημοσιεύει ένα μείγμα σεμιναρίων μακιγιάζ, κριτικής προϊόντων, τρόπου ζωής και ακόμη και κάποιων διαγωνισμών μακιγιάζ, όπως το πώς να πετύχεις τέλειο look με μακιγιάζ χαμηλής ποιότητας, αλλά κυρίως έχει να κάνει με τα πιο εντυπωσιακά looks. Ο Gutierrez συνεργάζεται με τη συνδρομητική εταιρεία BoxyCharm. Αντιπροσωπεύει επίσης επωνυμίες όπως το Lunar Beauty και συνεργάζεται με άλλα μεγάλα ονόματα όπως η Liza Koshy. Οι δημοσιεύσεις του τρόπου ζωής του Manny Gutierrez είναι αυτό που του δίνει κάτι πραγματικά original. Έχει μιλήσει ανοικτά για το body positivity και την εμπειρία του με τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ