Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος «με εξέπληξε - έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Βασικά, δεν ξέρουμε ακόμα πού μένει» (βίντεο)

Σχολίασε τα όσα είπε νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Αττικής 

 

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη που μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής και σχολίασει τα όσα είχε πει εκείνος νωρίτερα σε συνέντευξή του.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την ανατροπή και γι’ αυτό είχα κάνει πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στο παιδί. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Ο τέλειος γάμος δεν υπάρχει. Έκανα, όμως, μια επένδυση ζωής στον Γιώργο. Όταν στα 50 σου ανατρέπεται η ζωή σου, αυτό είναι πολύ οδυνηρό» είπε χαρατηριστικά η φιλόλογος.

Ακούγοντας το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης σχολίασε: «έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Βασικά, δεν ξέρουμε ακόμα πού μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει, είχε δηλώσει στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα δεν ξέρω. Αυτό με εξέπληξε».

Ακόμα η Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε: «Τον Ιούλιο συναποφασίσαμε να κάνουμε μια αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους βηματισμούς μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε και στο παιδί σωστά. Παγώσαμε το διαζύγιο.

Μου προκάλεσε έκπληξη ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και ανακοινώνει ότι έχουμε χωρίσει. Επίσης, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις προσωπικού επιπέδου πριν κάνουμε μια εκ νέου συμφωνία μεταξύ μας. Και σήμερα βλέπω αυτές τις δηλώσεις. Ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά (...) Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία».

Δείτε επίσης: Γιώργος Πατούλης - η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό του: «Αν εγραφα βιβλίο θα ήταν μέσα η μητέρα μου & η Μαρίνα» (βίντεο)

«Να είναι καλά, να πραγματοποιήσει τους στόχους του, δεν πρέπει όμως να ξεχνά πώς ξεκίνησε και ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα του. Τους ανθρώπους που αγαπήσαμε και μας στάθηκαν, δεν πρέπει ποτέ να είμαστε αγνώμονες και αδιάφοροι, γιατί η ζωή έχει γυρίσματα» είπε επίσης μιλώντας στην εκπομπή του ANT1.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ