Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Εριέττα Κούρκουλου: Κίνδυνος για το καταφύγιο ζώων της - «Ό,τι αγαπήσαμε καίγεται μπροστά μας, είμαστε σε κατάσταση πανικού» (φωτό)

Αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν 

 

Δραματικές ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου αφού οι φλόγες από τις πυρκαγιές που μαίνονται απείλησαν το καταφύγιο ζώων που διατηρεί στον Ωρωπό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το εκκενώσουν.

Ειδικότερα η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μεταφέρουν τα ζώα σε ασφαλές σημείο, ενώ παράλληλα συγκλονίζει λέγοντας πως «ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας».

Αναλυτικά στο post της έγραψε:

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγιου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ενα πονυ, ένα γαϊδουρακι, 2 γουρουνακια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες.

Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημειο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων. Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού. @saveagreekstray».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ