Η αισθησιακή Γαλλίδα Melanie Thierry ή Πρόεδρος του Camera d'or στις Κάννες 2021 - Εγκαινίασε το κόκκινο χαλί με τουαλέτα Dior που φορέθηκε στην Αθήνα (φωτό)

Μια από τις πιο καλοντυμένες του Φεστιβάλ

Η αισθησιακή Γαλλίδα ηθοποιός Melanie Thierry εγκαινίασε το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2021 που άνοιξε χθες την αυλαία του με την ταινία Annette του Λεός Καράξ.

Φορώντας ένα απίθανο φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος από τον οίκο Dior, μια από τις δημιουργίες που παρουσίασε η καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Cuiri κατά την επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο, η 39χρονη ηθοποιός ήταν σίγουρα μια από τις πιο καλοντυμένες της ημέρας.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @swiftidak89

 

Μάλιστα η ίδια στις φετινές Κάννες είναι η Πρόεδρος του Camera d'or που θα βραβεύσει μια ταινία μεγάλου μήκους η οποία θα επιλεγεί στο Φεστιβάλ των Καννών.

 

 

 

 

 

 

Το Caméra d'Or είναι ένα βραβείο του Φεστιβάλ για την καλύτερη πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που παρουσιάζεται, σε μία από τις επιλογές των Καννών.

 

 

Το βραβείο, που δημιουργήθηκε το 1978 από τον Gilles Jacob, απονέμεται κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του Φεστιβάλ από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ