Η Καρολίνα του Μονακό γιαγιά με γκρίζα μαλλιά, αλλά λαμπερή & τρισευτυχισμένη: Με τον εγγονό & την κόρη της στο Μόντε Κάρλο (φωτό)

Μαμά και κόρη παρέδωσαν μαθήματα στυλ!

Τρισευτυχισμένη γιαγιά η Καρολίνα του Μονακό που βρέθηκε μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της στο 15th international Monte-Carlo Jumping.

Η πρωτότοκη κόρη του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της Γκρέις Κέλι και αδερφή του πρίγκιπα Αλβέρτου, παρακολούθησε μαζί με την Σαρλότ Κασιράγκι και τον 7χρονο γιο της τις ιπποδρομίες με κούρσες με εμπόδια.

Η 64χρονη πλέον πριγκίπισσα είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για τη διατήρηση του τίτλου τής πιο κομψής γαλαζοαίματης της Ευρώπης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PatRegal (@patregal)

Φορώντας ένα απίθανο λευκό jumpsuit από το brand Halston, το οποίο συνδύασε με Chanel πέδιλα, παρέδωσε για ακόμα μια φορά μαθήματα στυλ.

Την ίδια ώρα η γαλαζοαίματη έχει αφήσει τα μαλλιά της να γκριζάρουν φυσικά κάτι που αφενός την τιμά και αφετέρου την κάνει να δείχνει ακόμα πιο elegant - ας θυμηθούμε την Meryl Streep στο «ο διάβολος φοράει Prada».

Βέβαια κομψότατη ήταν και η κόρη της η οποία είχε επιλέξει για την περίσταση ένα υπέροχο φόρεμα από τον οίκο Chanel.

Δείτε επίσης: Καρολίνα του Μονακό: Η γαλήνια κομψότητα της κόρης της Γκρέις Κέλι

Σημειώνεται ότι η Καρολίνα του Μονακό έχει κάνει τρεις γάμους στην ζωή της - Φιλίπ Ζουνό (1978-1980), Στέφανο Κασιράγκι (1983-1990), Ερνέστος-Αύγουστος Ε' του Αννόβερου (1999-σήμερα) - και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Αντρέα Κασιράγκι, Σαρλότ Κασιράγκι, Πιερ Κασιράγκι, Αλεξάνδρα του Αννόβερου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ