Σπύρος Σούλης: 5 τρόποι για να διακοσμήσετε το Coffee Table σαν επαγγελματίας διακοσμητής

Αφήστε τους όλους με το στόμα ανοικτό...

Αν παρακολουθείτε τις διακοσμητικές τάσεις στο Pinterest και σε άλλα διακοσμητικά έντυπα, ηλεκτρονική ή μη, τότε θα έχετε παρατηρήσει ότι όλα έχουν ένα κοινό: ένα πολύ κομψά διακοσμημένο coffee table.

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να το αποκτήσετε. Με μερικά απλά tips, μπορείτε να έχετε το δικό σας κομψό και στιλάτο coffee table, που θα μοιάζει με αυτά που έχουν επιμεληθεί οι επαγγελματίες διακοσμητές!

Χρησιμοποιήστε έναν στιλάτο δίσκο Οι διακοσμητικοί δίσκοι πάνε παρέα με τα coffee tables και υπάρχει λόγος. Δεν απλώς όμορφοι και βοηθάνε στο να διατηρείτε το τραπέζι σας οργανωμένο, αλλά δημιουργούν μικρές πολύτιμες συνθέσεις που κάνουν τον χώρο σας πολύ ιδιαίτερο. Διαλάξτε έναν δίσκο που τραβάει τα βλέμματα και τοποθετήστε μέσα κεριά, ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα – δύο όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα. Συνδυάστε τον με μια στοίβα βιβλία.

coffee table

Οι διακοσμητικοί δίσκοι πάνε παρέα με τα coffee tables και υπάρχει λόγος.

Στοιβάξτε τα βιβλία σας Μετά τους δίσκους, τα βιβλία είναι από τα αγαπημένα αντικείμενα των διακοσμητών. Δημιουργήστε στοίβες με βιβλία και προσθέστε μια επιπλέον διάσταση στα επίπεδα coffee tables. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε πάνω τους μικρά και χαριτωμένα διακοσμητικά αντικείμενα και να τα συνδυάσετε με διακοσμητικούς δίσκους ή λουλούδια. Επιλέξτε βιβλία με παρόμοιες αποχρώσεις για να φτιάξετε μια στοίβα και τοποθετήστε τα με φθίνουσα σειρά βάζοντας στη βάση το μεγαλύτερο και συνεχίζοντας με τα μικρότερα.

coffee table

Μετά τους δίσκους, τα βιβλία είναι από τα αγαπημένα αντικείμενα των διακοσμητών.

Διακοσμήστε μόνο με φυτά Δημιουργήστε μια αέρινη αίσθηση καθαρότητας και φυσικότητας διακοσμώντας το coffee table μόνο με φυτά. Αυτοσχεδιάστε ανάλογα με το μέγεθος: ένα μικρό coffee table μπορεί να χρειαστεί ένα μόνο φυτό, ενώ ένα μεγαλύτερο μπορείτε να το διακοσμήσετε με συνθέσεις από μικρά φυτά. Επιλέξτε φυτά που θα επιβιώσουν πάνω στο τραπέζι σας – αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη φωτιστική συνθήκη θα είναι ο χαμηλός φωτισμός.

coffee table

Δημιουργήστε μια αέρινα αίσθηση καθαρότητας και φυσικότητας διακοσμώντας το coffee table μόνο με φυτά.

Μην κάνετε «πολλά» Το πιο δύσκολο πράγμα για μια επαγγελματική διακόσμηση είναι ο περιορισμός. Οι καλύτεροι διακοσμητές γνωρίζουν πως δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να αναδειχτεί οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού. Επικεντρωθείτε σε μερικές απλές στιλιστικές επιλογές, σε λίγα και όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα. Αν το coffee table που έχετε είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης, μπορείτε να μην βάλετε τίποτα απολύτως πάνω του!

coffee table

Το πιο δύσκολο πράγμα για μια επαγγελματική διακόσμηση είναι ο περιορισμός αναφέρει το spirossoulis.

Δημιουργήστε εκπλήξεις διακοσμώντας με στιλάτα επιτραπέζια παιχνίδια Είτε πρόκειται για ένα πολύ όμορφο σκάκι, είτε για ένα μεγάλο σε μέγεθος ντόμινο, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι φέρνει το coffee table στο επίκεντρο της διασκέδασης του χώρου σας. Βρείτε ένα παιχνίδι που ταιριάζει με την υπάρχουσα διακόσμηση και σας αρέσει (όχι, μην βάλετε το φιδάκι που παίζατε όταν ήσασταν παιδιά!). Τα vintage παιχνίδια είναι μια πολύ καλή επιλογή και είναι πάντα εντός στυλ!

coffee table

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι φέρνει το coffee table στο επίκεντρο της διασκέδασης του χώρου σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ