Η Lady Gaga μας δείχνει το τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της από την ορκωμοσία του Μπάιντεν - Φορώντας τις μάσκες τους (φωτό)

Το viral φιλί....

Η Lady Gaga άφησε εποχή με την εμφάνισή της στην  ορκωμοσία του Joe Biden, αφού σήμανε την έναρξη με την ερμηνεία του εθνικού ύμνου.

 

 

 

 

Φορώντας ένα κομψό κόκκινο - μαύρο φόρεμα του διάσημου οίκου Schiaparelli η καλλιτέχνις ήταν πανέμορφη και η λεπτομέρεια στο ντύσιμό της έστειλε ένα βαρύγδουπο μήνυμα. 

Με ένα χρυσό περιστέρι στο πέτο της θέλησε να συμβολίσει την ειρήνη και την ελπίδα για το αύριο.

Πριν ανέβει στο πόντιουμ, η δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε: «Είναι τιμή μου να ερμηνεύσω τον εθνικό ύμνο στον αμερικανικό λαό. Θα τραγουδήσω κατά τη διάρκεια της τελετής, μιας μετάβασης, μιας στιγμής αλλαγής -μεταξύ του 45ου και 46ου προέδρου. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Μία εβδομάδα ακριβώς μετά την ορκωμοσία  φρόντισε να κάνει ένα μίνι απολογισμό στο Instagram. Η ίδια επέλεξε μια πολύ τρυφερή φωοτγραφία από την ημέρα εκείνη. 

 

 

Συγκεκριμένα, η 34χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, Michael Polansky, κατά το οποίο ανταλλάσσουν ένα φιλί πάνω από τις μάσκες τους και την σχολίασε βάζοντας ένα λευκό περιστέρι. Φυσικά η ανάρτηση πήρε εκαττομύρια Likes και χιλάδες σχόλια. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ