Louis Vuitton: Ανδρικά μπουφάν υπερπαραγωγή με τρισδιάστατα αξιοθέατα του Παρισιού - Εσείς θα φορούσατε τον Πύργο του Άιφελ (φωτό & βίντεο)

Δείτε το βίντεο από την επίδειξη!

 

Τρισδιάστατα αξιοθέατα του Παρισιού θα βρει κανείς στα ανδρικά μπουφάν του οίκου Louis Vuitton για την σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Virgil Abloh παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού την συλλογή του οίκου και τα όσα είδαμε ήταν μοναδικά.

Μπορεί λόγω και της πανδημίας να μην έγινε με κοινό, ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκε βίντεο αλλά και φωτογραφίες με τις υπέροχες και πρωτότυπες αυτές δημιουργίες.

Photo: Louis Vuitton

Όπως θα δείτε και στο βίντεο από την επίδειξη, ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός Saul Williams φορώντας ένα μαύρο μακρύ παλτό με λευκές λεπτομέρειες περπατά σε έναν χώρο που μοιάζει με πλατφόρμα τρένων.

Στον δρόμο του συναντά μοντέλα που φορούν τις δημιουργίεε του οίκου μόδας. «Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τα τείχη» ακούγεται στο backround του βίντεο.

Photo: Louis Vuitton

Τα ρούχα του οίκου απίστευτα καθώς βλέπουμε πάνω σε αυτά τρισδιάστατα μνημεία του Παρισιού, όπως ο Πύργος του Άιφελ αλλά και ουρανοξύστες.

Γκρι κουστούμια και έντονα πράσινα μπουφάν είναι μόνο μερικά από τα όσα παρουσίασε ο Louis Vuitton.

Photo: Louis Vuitton

Δείτε το βίντεο από την επίδειξη

Παράλληλα βλέπουμε και πολλά μακριά παλτό, άλλα μονόχρωμα και άλλα με κάποιο αξιοθέατο της Πόλης του Φωτός επάνω του.

Έντονα prints και ιδιαίτερη αισθητική συνθέτουν την νέα συλλογή του Louis Vuitton. Εσείς θα φορούσατε τον Πύργο του Άιφελ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ