Πέθανε η ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου σε ηλικία 61 ετών - Συγκλονιστική η «προφητική» τελευταία ανάρτηση της (βίντεο)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.... 

Από τη ζωή έφυγε η ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Ακόμα μία μεγάλη απώλεια για την θεατρική μας οικογένεια… Από πληροφορίες συναδέλφων μαθαίνουμε ότι έφυγε από την ζωή χτυπημένη από καρκίνο η αγαπημένη μας συνάδελφος Πένυ Σταυροπούλου που τόσες ωραίες θεατρικές στιγμές μας έχουν συνδέσει… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Πένυ».

 

Ακόμα μία μεγαλη απώλεια για την θεατρική μας οικογένεια...Από πληροφορίες συναδέλφων μαθαίνουμε ότι έφυγε από την ζωή ...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

 

Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει στα «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά», στην «Εργαζόμενη Γυναίκα» και σε διάφορες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

 Συγκλονίζει η «προφητική» τελευταία ανάρτηση της

Όπως ανέφερε στη συγκλονιστική τελευταία ανάρτησή της στο Facebook, η επιθυμία της ήταν η σορός της να καεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, παρουσία μόνο των μελών της οικογένειάς της.

 

 

Δείτε την ανάρτησή της:

«Γράφω, ελπίζω, το τελευταίο σημείωμά μου η ίδια, έχω κι άλλα να κάνω στο ενδιάμεσο... δεν ξέρω αν είναι, αυτές ξέρεις οι σοφίες που φέρνει μια συνθήκη, η συνθήκη μου.

 

Γράφω ελπίζω το τελευταίο σημείωμα μου η ίδια, έχω κι άλλα να κάνω στο ενδιάμεσο...δεν ξέρω αν είναι, αυτές ξέρεις οι...

Δημοσιεύτηκε από Penelope Stavropoulou στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

 

Έχω δυσκολία στην όραση και η επιμονή να μου γράψουν στο μήνυμα του FB, ενώ εγώ δεν έχω πλέον στην κατοχή μου καν το τηλέφωνό μου... και παρακάλεσα να μην, μου έρχεται η σκέψη και τη μοιράζομαι μαζί σας:

Η αβάσταχτη αναγκαιότητα της ύπαρξης του καθενός σας, σάς κάνει τόσο εγωκεντρικούς στην απλή και ήρεμη έξοδό μου... Δεν έχω ανάγκη από ψιλόβροχο, δεν έχω ανάγκη. Έχω ό,τι χρειάζομαι. Για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν... δεν πειράζει. Η κόρη μου ετοίμασε δώρα για μένα, για τα Χριστούγεννα, κλείνω το ένα μάτι και τα βλέπω, αυτό μετράει. Δεν θα υπάρξει τελετή, θα καώ στην Ριτσώνα και αποκλειστικά απ' την οικογένεια που έχω κάνει. Μήπως ήρθε η ώρα να μην πείτε τίποτα;... Καλές γιορτές! Μην παίρνετε τόσο σοβαρά τον εαυτό σας!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ