Σπέτσες- έγκλημα: Προφυλακιστέος ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 26χρονου- Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, τι ζήτησε η υπεράσπιση

Παρά το γεγονός ότι ο 22χρονος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, η Ανακρίτρια αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε από την Ανακρίτρια Πειραιά ο 22χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 26χρονου στις Σπέτσες, το περασμένο Σάββατο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας στην απολογία του πως την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σπίτι του και ενημερώθηκε τηλεφωνικά από φίλο του σχετικά με το τι συνέβη, με τον ίδιο να μην έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Παρά το γεγονός ότι ο 22χρονος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, η Ανακρίτρια αποφάσισε την προφυλάκισή του.

(Photo: Eurokinissi)

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την υπεράσπιση του 22χρονου ζητήθηκε να ληφθούν αποτυπώματα από το μηχανάκι δίπλα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 26χρονος, καθώς και να γίνει έρευνα ώστε να βρεθεί το στιλέτο ή το μαχαίρι από το οποίο προήλθαν τα τραύματα που οδήγησαν στον θάνατο του 26χρονου.

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου υποστηρίζει, ακόμη, πως υπάρχουν αντιφάσεις ανάμεσα στις καταθέσεις των βασικών μαρτύρων.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 22χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ