H Adele βασίλισσα της κομψότητας μάς παρουσιάζει την κολλητή της & αναπάντεχα αστεία (Φωτό & Βίντεο)

Χαμογελαστή και λαμπερή...

Αν υπάρχει μια σταρ που μας απασχόλησε πολύ με την εμφάνιση της αυτή τη χρονιά είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η Adele, με το εντυπωσιακό της make over.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Η Adele φαίνεται πώς διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και μοιάζει αλλά και νιώθει πιο όμορφη από ποτέ.

Η 32χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social media με του 39 εκ. φίλους της μερικές φωτογραφίες με την φίλη της, Nicole Ritchie, με αφορμή τα γενέθλια της τελευταίας.

Βλέπουμε ένα βίντεο με την κόρη του θρύλου Λάινελ Ρίτσι να παραμονεύει και να τρομάζει την Adele αλλά και άλλες στιγμές από την φιλία τους.

Παρ΄όλα αυτά, τα βλέμματα δεν γίνεται να μη στραφούν για ακόμη μία φορά και στη φοβερή αλλαγή στην εμφάνισή της. Μετά την απώλεια των 40 κιλών η Adele δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό αφού είναι αγνώριστη.

«Χρόνια πολλά στην καθημερινή δόση χάρης μου. Σε εκτιμώ και σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι η επιτομή της αυτοσυντήρησης, της αγάπης και της απόλυτης τρέλας. Σ΄αγαπούν τόσοι πολύ άγγελέ μου. Συνέχισε να μας κάνεις να γελάμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ