Οι cheerleaders επίσημα στα σχολεία με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας - Το twitter βρήκε ευκαιρία να το γλεντήσει

Σάλος με τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας.. 

Ντόρος έχει προκληθεί μετά την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για την είσοδο του cheerleading στα σχολεία.

Κάθε χρόνο διάφορα σωματεία ζητούν τέτοιες εγκρίσεις από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να φέρουν τους μαθητές σε επαφή με τον αθλητισμό, την τέχνη (και άλλες δραστηριότητες) και όπως φαίνεται, φέτος, σειρά είχε το Τσίρλιντινγκ!

Το Υπουργείο Παιδείας υπέγραψε τη σχετική εγκύκλιο, η οποία επιτρέπει την είσοδο εκπροσώπων της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021!

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα social media και συγκεκριμένα στο twitter έγινε... χαμός από χιουμοριστικά και όχι μόνο σχόλια, με τους χρήστες να δίνουν... ρεσιτάλ με τα "τιτιβίσματά" τους.

Συγκεκριμένα το σχετικό έγγραφο το υπουργείου αναφέρει:

«ΘΕΜΑ: Έγκριση άδειας εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ - Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2020-2021.
ΣΧΕΤ: α. Το με αριθμ. πρωτ. 62202/Δ5/25.05.2020 έγγραφο με θέμα: «Προγραμματισμός Αδειών
Εισόδου σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) yia το σχολικό έτος 2020-2021» β. Το με αριθμ. πρωτ. 469/30.06.2020 αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ - Αθλητικού Ομαδικού Χορού (με αριθμ. πρωτ. εισερχ. εγγρ. ΥΠΑΙΘ 83431/Δ5/01.07.2020)
Σε συνέχεια του (α) σχετικού εγγράφου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τσίρλιντινγκ - Αθλητικού Ομαδικού Χορού απέστειλε το ανωτέρω (β) αίτημα για έγκριση άδειας εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων του αθλήματος.
Η Υπηρεσία μας, στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, εγκρίνει την άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες της Π/Θμιας και της Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021 στους προτεινόμενους εκπροσώπους της Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ., οι οποίοι αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα, όπως απεστάλη από την οικεία Ομοσπονδία, εφόσον πληρούνται οι ως κάτω αναφερόμενες προϋποθέσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ