Εντυπωσιακά κουρέματα & χτενίσματα για σγουρά μαλλιά μακριά, μεσαία ή κοντά - Trendy παραλλαγές (Φωτό - Βίντεο)

Υπέροχα σχέδια...

Τα φυσικά σγουρά μαλλιά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας πίσω την εποχή του συνεχούς ισιώματος με εργαλεία styling που καταστρέφουν την τρίχα. Διατηρήστε λοιπόν το φυσικό κατσαρό των μαλλιών και επιλέξτε ένα κούρεμα που θα σας βολέψει στην καθημερινότητα σας.

 

Οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με το σχήμα της μπούκλας που έχουν τα μαλλιά σας μπορείτε να επιλέξετε διάφορα σχέδια και μήκη κουρέματος, τα οποία θα μπορέσετε στην συνέχεια να χτενίσετε με πολλούς διαφορετικούς εντυπωσιακούς τρόπους.

Πάρτε λοιπόν ιδέες από την παρακάτω συλλογή με φωτογραφίες από κουρέματα και χτενίσματα για σγουρά μαλλιά κοντά, μεσαίου μήκους ή μακριά!

 

Κουρέματα για σγουρά μαλλιά:

Υπάρχουν πολλά κουρέματα για σγουρά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας όμως κατά την απόφαση αυτή είναι το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι μπούκλες σας, δηλαδή πόσο κατσαρά είναι τα μαλλιά σας. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή / κομμώτρια σας για να επιλέξετε μαζί το ιδανικό και πιο βολικό κούρεμα σε κάθε μήκος μαλλιών.

 

Κοντά κουρέματα για σγουρά μαλλιά:

Σγουρά μαλλιά (4)

Σγουρά μαλλιά (3)

Σγουρά μαλλιά (2)

Σγουρά μαλλιά (1)

Σγουρά μαλλιά (6)

Σγουρά μαλλιά (5)

Από τα αγορίστικα και pixie μέχρι τα γυναικεία κουρέματα καρέ για σγουρά μαλλιά, υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Αν σας αρέσουν τα πολύ κοντά, αγορέ μαλλιά, τότε ένα μοντέρνο κοντό κούρεμα για σγουρά μαλλιά με σχεδόν ξυρισμένη τη μία πλευρά, πλάγια χωρίστρα και μακριά σγουρή φράντζα να πέφτει από την άλλη, είναι μια θαυμάσια επιλογή. Πρόκειται για ένα νεανικό και ροκ γυναικείο κούρεμα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Από την άλλη μεριά, όμορφη ιδέα αποτελεί και το ασύμμετρο κούρεμα με σγουρά μαλλιά καρέ ή pixie. Σε αυτή την περίπτωση το πίσω μέρος του κουρέματος είναι πιο κοντό και το μπροστινό πιο μακρύ, με την χωρίστρα στη μέση ή πλάγια. Ότι κι αν προτιμήσετε θα είναι άκρως εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο για τα κατσαρά μαλλιά σας.

Βέβαια υπάρχει πάντα και η κλασσική επιλογή με το απλό ή φιλαριστό καρέ κούρεμα για σγουρά μαλλιά. Ένα από τα κορυφαία κουρέματα για σγουρά μαλλιά με ίδιο μήκος σε όλο του το εύρος και την ύπαρξη φράντζας ή όχι.

Κουρέματα για σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους:

Σγουρά μαλλιά (11)

Σγουρά μαλλιά (10)

Σγουρά μαλλιά (9)

Σγουρά μαλλιά (8)

Σγουρά μαλλιά (7)

Σγουρά μαλλιά (12)

Το μακρύ καρέ έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία κουρέματα. Μονοκόμματο, ασύμμετρο ή φιλαριστό, το μακρύ καρέ μπορεί να δείξει εξίσου εντυπωσιακό στα σγουρά μαλλιά.

Πρόκειται για ένα κούρεμα μεσαίου μήκους που μπορεί να είναι μονοκόμματο ή να συνδυαστεί με φράντζα, αλλά και με ίσιες ή σγουρές αφέλειες.

Κουρέματα για μακριά σγουρά μαλλιά:

Σγουρά μαλλιά (13)

Σγουρά μαλλιά (18)

Σγουρά μαλλιά (17)

Σγουρά μαλλιά (16)

Σγουρά μαλλιά (15)

Σγουρά μαλλιά (14)

Αν είστε φαν των μακριών μαλλιών, τότε οι επιλογές για κούρεμα σε σγουρά μαλλιά είναι πολλές. Μπορείτε να παίξετε με την φράντζα, τις αφέλειες ή να κάνετε μύτες. Οι μπούκλες σας μπορεί να είναι καλοσχηματισμένες και μικρές ή πιο ανάλαφρες, ανάλογα πάντα με το πόσο κατσαρά είναι τα μαλλιά σας.

Σε κάθε περίπτωση όμως τα σγουρά μακριά μαλλιά είναι πολύ εντυπωσιακά, αφού διαθέτουν όγκο από μόνα τους.

Χτενίσματα για σγουρά μαλλιά:

Ασχέτως με το μήκος των μαλλιών υπάρχουν αμέτρητα γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Από το απλό πιάσιμο της φράντζας με twist ή πλεξούδα μέχρι τον επιμελώς ατημέλητο σγουρό κότσο, τα χτενίσματα για κατσαρά μαλλιά είναι εντυπωσιακά.

Ακολουθούν μερικές υπέροχες ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών.

 

Χτενίσματα για κοντά σγουρά μαλλιά:

Σγουρά μαλλιά (19)

Σγουρά μαλλιά (24)

Σγουρά μαλλιά (23)

Σγουρά μαλλιά (22)

Σγουρά μαλλιά (21)

Σγουρά μαλλιά (20)

Στα πολύ κοντά σγουρά μαλλιά τύπου pixie και αγορέ, οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Μπορείτε να παίξετε με το πιάσιμο της φράντζας ή να δοκιμάσετε να τα χτενίσετε με διαφορετικό τρόπο.

Από εκεί και πέρα, τα καρέ χτενίσματα για σγουρά μαλλιά πιασμένα έχουν πολλές παραλλαγές. Υπέροχη πρόταση αποτελεί το πλέξιμο των μπροστινών μαλλιών σε μια λεπτή πλεξούδα, αφήνοντας τα υπόλοιπα κατσαρά μαλλιά σας να πέφτουν ανάλαφρα ή να φουσκώνουν προς τα πίσω.

Οι κότσοι με μπούκλες είναι εξίσου εντυπωσιακοί ακόμη κι αν έχετε ένα κοντό καρέ γυναικείο κούρεμα. Απλά πιάστε πίσω τα μαλλιά σας και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Αν θέλετε μπορείτε πριν κάνετε το πιάσιμο να εφαρμόσετε λίγο αφρό για μπούκλες, έτσι ώστε να γίνουν πιο ευδιάκριτες και να σταθούν καλύτερα.

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι επίσης μια όμορφη ιδέα για να στολίσετε τα χτενίσματα για καρέ μαλλιά σγουρά. Ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα για κατσαρά μαλλιά είναι η χρήση μιας κορδέλας ή ενός headband. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα κοκαλάκια και το πλάγιο πιάσιμο των μαλλιών στη μια πλευρά.

 

Χτενίσματα για σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους ή μακριά:

Σγουρά μαλλιά (28)

Σγουρά μαλλιά (33)

Σγουρά μαλλιά (30)

Σγουρά μαλλιά (26)

Σγουρά μαλλιά (35)

Σγουρά μαλλιά (34)

Σγουρά μαλλιά (32)

Σγουρά μαλλιά (36)

Σγουρά μαλλιά (25)

Σγουρά μαλλιά (31)

Σγουρά μαλλιά (27)

Σγουρά μαλλιά (29)

Τα σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους ή τα μακριά κατσαρά μαλλιά έχουν αρκετές επιλογές για εντυπωσιακά, μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα.

Μπορείτε να τα πιάσετε μισά πάνω μισά κάτω, αφήνοντας τις μπούκλες σας να πέφτουν ανάλαφρες στους ώμους. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε εντυπωσιακές αλογοουρές, ψηλές ή χαμηλές με σγουρά μαλλιά και διακοσμητικές πλεξούδες ή κοκαλάκια.

Εξίσου εντυπωσιακά όμως είναι και χτενίσματα για σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους ή μακριά με κότσους. Η επιλογή ενός χαμηλού και χαλαρού updo με όμορφες μπούκλες μπορεί να αποτελέσει ακόμη και ένα εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα. Από την άλλη μεριά, μπορείτε να κάνετε ένα απλό καθημερινό και γρήγορο χτένισμα με κότσο μπαλαρίνας στα σπαστά ή κατσαρά μαλλιά σας.

Ενδιαφέρον έχουν και τα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά στο πλάι, τα οποία μπορούν να γίνουν κυρίως με μακριά μαλλιά, αλλά και με μεσαία. Δοκιμάστε λοιπόν να φέρετε όλα τα κατσαρά μαλλιά σας στην μια πλευρά πιάνοντας τα με ένα twist ή μια πλεξούδα στο πίσω μέρος. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο απλό, εύκολο και γρήγορο, δοκιμάστε μια πλάγια αλογοουρά.

Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση με μαλλιά σγουρά ή σπαστά.

 

Χτενίσματα για σγουρά μαλλιά πιασμένα:

Σγουρά μαλλιά (43)

Σγουρά μαλλιά (37)

Σγουρά μαλλιά (40)

Σγουρά μαλλιά (48)

Σγουρά μαλλιά (47)

Σγουρά μαλλιά (46)

Σγουρά μαλλιά (45)

Σγουρά μαλλιά (42)

Σγουρά μαλλιά (44)

Σγουρά μαλλιά (39)

Σγουρά μαλλιά (38)

Σγουρά μαλλιά (41)

Αναρωτιέστε πως να πιάσετε τα σγουρά μαλλιά σας; Οι προτάσεις μέσα από τις φωτογραφίες θα σας δώσουν μια πληθώρα επιλογών.

Οι μπούκλες στα μαλλιά μπορούν να δείχνουν από μόνες τους εκπληκτικές. Ασχέτως λοιπόν με το μέγεθος τους μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε ένα πιάσιμο μισά πάνω μισά κάτω, μια αλογοουρά ή έναν εντυπωσιακό κότσο με τα κατσαρά σας μαλλιά. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το topknot χτένισμα σε σγουρά μαλλιά.

Χτενίσματα – κότσοι για σγουρά μαλλιά:

Σγουρά μαλλιά (51)

Σγουρά μαλλιά (59)

Σγουρά μαλλιά (49)

Σγουρά μαλλιά (58)

Σγουρά μαλλιά (60)

Σγουρά μαλλιά (56)

Σγουρά μαλλιά (57)

Σγουρά μαλλιά (54)

Σγουρά μαλλιά (53)

Σγουρά μαλλιά (55)

Σγουρά μαλλιά (52)

Σγουρά μαλλιά (50)

Οι κότσοι αποτελούν από μόνοι μια υπέροχη επιλογή για να χτενίσετε μαλλιά σγουρά ή σπαστά. Πρόκειται για έναν τύπο πιασίματος των μαλλιών που ταιριάζει σε κάθε μήκος και είναι άκρως εντυπωσιακός όταν συνδυαστεί με μπούκλες. Μάλιστα γυναίκες με ίσια μαλλιά πολλές φορές χρησιμοποιούν τα εργαλεία και προϊόντα styling προκειμένου να κάνουν τα μαλλιά τους σγουρά και να τα πιάσουν ψηλά ή χαμηλά σε ανάλαφρους κότσους.

Οι κότσοι μπορούν να φορεθούν τόσο στην καθημερινότητα, όσο και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση.

 

Εύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά βήμα βήμα:

Αρχικά δείτε ένα βίντεο με βήμα βήμα τη δημιουργία 10 εύκολων χτενισμάτων για κοντά κατσαρά μαλλιά.

 

 

Συνεχίστε με 5 εύκολα και γρήγορα καθημερινά χτενίσματα για σγουρά μαλλιά βήμα βήμα.

 

 

Και ολοκληρώστε με 10 ακόμη χτενίσματα για φυσικά κατσαρά μαλλιά και τα βήματα δημιουργίας τους, αναφέρει το beautetinkyriaki.

 

 

Υπέροχες ιδέες…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ