Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτυπά: Χάθηκαν στην θάλασσα η εγγονή του Ρόμπερτ με τον 8χρονο γιο της – Πώς τους αποχαιρετούν ο Ρόμπερτ Κένεντι & η Κέρι Κένεντι (Φωτό)

Θεωρούνται νεκροί...

Νεκροί θεωρούνται οι αγνοούμενοι από την Πέμπτη 40χρονη Μέιβ Κένεντι ΜακΚίν - εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι - και ο μικρός της γιος, όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο σύζυγος της ΜακΚίν, Ντέιβιντ.

 

Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ, στο Μέριλαντ, τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.

 

Με ανάρτησή του στα social media, o Ντέιβιντ ΜακΚίν, δήλωσε ότι οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν μητέρα και γιο. «Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ακτοφυλακής και τοπικών Αρχών, η έρευνα για τους δύο αγνοούμενους σταμάτησε» έγραψε ο ΜακΚίν, σημειώνοντας πως ως εκ τούτου μητέρα και γιος θεωρούνται νεκροί.

 

 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια έχει απομονωθεί λόγω του κορωνοϊού στο εξοχικό τους σπίτι. Μητέρα και γιος έπαιζαν στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους βρέθηκε στη θάλασσα.

 

Η Μέιβ και ο 8χρονος Γιδεών μπήκαν σε κανό προκειμένου να πιάσουν την μπάλα από το νερό και έκτοτε εξαφανίστηκαν.

 

Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Κένεντι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να πει το δικό του αντίο μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι έχει συμβεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight,the Coast Guard informed our family that It has terminated rescue operations. The search for remains continues. Rest In Peace Maeve and Gideon.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) στις

 

Λίγα λόγια στα social media έγραψε και η Κέρι Κένεντι, δημοσιεύοντας μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grandma Ethel with Maeve, Dave, Gideon, Gabriella , Toby, Kathleen, Kat and Tyson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerry Kennedy (@kerrykennedyrfk) στις

 

Η οικογένεια Κένεντι ζει δύσκολες ώρες…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ