Η φωτογραφία της La Repubblica με το Στρατιωτικό κομβόι να μεταφέρει πτώματα επιβεβαιώνει ότι ζούμε τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο

Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει φέρετρα με νεκρούς στην Ιταλία...

Σοκαριστική εικόνα από το Μπέργκαμο της Ιταλίας. Στρατιωτικό κομβόι, 70 οχημάτων, μεταφέρει πτώματα νεκρών από τον κορωνοϊό τα οποία δεν χωράνε στο νεκροταφείο.

Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση της La Repubblica, το πρόβλημα έγκειται στο ότι στο νεκροταφείο της πόλης δεν υπάρχει χώρος για άλλους νεκρούς και ως εκ τούτου θα πρέπει να μεταφερθούν αλλού.

Τη φωτογραφία δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της σελίδα η εφημερίδα «La Repubblica» η οποία σχολιάζει μεταξύ άλλων: «Μια εικόνα πολεμικού σκηνικού στο κέντρο του Μπέργκαμο. Ένα μακρύ κομβόι στρατιωτικών φορτηγών στην οδό Μπόργκο Παλάτσο, που σταματά μερικές εκατοντάδες μέτρα από το νεκροταφείο».

Ο στρατός μετέφερε τα φέρετρα με τα θύματα σε άλλες περιοχές. Περίπου 30 οχήματα με 70 φέρετρα πέρασαν από το κέντρο της Μπεργκάμου με στόχο να μεταφέρουν τα άψυχα σώματα σε άλλες περιοχές.

 

 

Ο συντάκτης του δημοσιέυματος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το Μπέργκαμο την πόλη που έχει πληγεί από τον κορωνοϊό περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, ως την Ουχάν της Ιταλίας.

«Για να αποσυμφορηθεί το νεκροταφείο, στο οποίο δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμος χώρος, ήταν απαραίτητο τις τελευταίες ημέρες να παρατάξουμε τα φέρετρα των νεκρών έξω από την εκκλησία του κοιμητηρίου. Από χθες, η λύση που βρέθηκε  για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης ήταν η χρήση στρατιωτικών οχημάτων. Τα θύματα κορωναϊού μεταφέρονται σε άλλες περιοχές: ξεκινώντας από την επαρχία Εμίλια Ρομάνια. Οι πρώτες αποστολές των φέρετρων έγιναν στη Μόντενα» αναφέρει η εφημερίδα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ