Ζευγάρι Αυστραλών με κορωνοϊό: «Νοσήσαμε, γίναμε καλά»

Ζευγάρι που ήταν σε καραντίνα μιλά για τα συμπτώματα του ιού

Τα συμπτώματα του κορωνοϊού περιγράφει ένα ζευγάρι που βρισκόταν σε καραντίνα στο κρουαζιερόπλοιο «Diamond Princess», εξηγώντας πόσο διαφορετικά βιώνουν την ίδια ασθένεια.

Πρόκειται για την Karen και τον Jason Honey από τη Μελβούρνη, οι οποίοι τράβηξαν το επίμαχο βίντεο τις ημέρες που βρίσκονταν «εγκλωβισμένοι» στο κρουαζιερόπλοιο σε μια προσπάθεια των Αρχών να περιορίσουν την επιδημία. 

«Είμαστε εντάξει, είμαστε προφανώς εγκλωβισμένοι σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Στις 11 Φεβρουαρίου, η κυρία Honey απομακρύνθηκε από το πλοίο και στο τεστ που έκανε βγήκε θετική στον κορωνοϊό. «Αυτό μας χώρισε», λέει. Ωστόσο, ο σύζυγός της παρέμεινε στο πλοίο.

Στις 20 Φεβρουαρίου διαγνώσθηκε θετικός και ο σύζυγός της, παρότι δεν είχε συμπτώματα. «Είναι πραγματικά περίεργο», έλεγε. «Δεν έχω συμπτώματα. Νιώθω μια χαρά. Δεν είχα πυρετό, δεν είχαν βήχα, δεν είχαν κανένα ρινικό πρόβλημα, κανένα πόνο, καμία κούραση. Τίποτα».

Τα συμπτώματα της συζύγου του σταδιακά υποχώρησαν και το αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή βγήκε αρνητικό. Μέχρι που… βγήκε ξανά θετικό!

Ο κ. Honey είπε ότι δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν οι γιατροί και ότι απλά πρέπει να... φτιάξουν ανοσία στην ασθένεια.

Είπε ότι ήταν «γελοίο» που ήταν εγκλωβισμένοι, σε καραντίνα -τόσο στο πλοίο όσο και στο νοσοκομείο- και αισθάνονταν σαν τους ξεχασμένους Αυστραλούς στην Ιαπωνία.

 

 

Βίντεο: dailymail

Την Τετάρτη, η κυρία Honey δήλωσε: «Συγγνώμη που δεν ήμουν εδώ νωρίτερα, αλλά είχα κάποιες δύσκολες μέρες και δεν ήθελα να γράψω για τις απογοητεύσεις μου, τον θυμό μου, τα συναισθήματά μου». «Τέλος πάντων, τόσο ο Jason όσο και εγώ πήραμε τα αποτελέσματά μας χθες και όπως όλοι γνωρίζετε, ενώ περίμενα ότι και το δεύτερο αποτέλεσμα θα ήταν αρνητικό, δυστυχώς και για τους δυο μας ήταν και πάλι θετικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ