Ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκινεί μιλώντας για τον καρκίνο του: Είναι εγωιστική ασθένεια, κανείς δεν καταλαβαίνει τι περνάς! (βίντεο)

Κατάθεση ψυχής και μεγαλείου! 

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε, το βράδυ της Τρίτης (22/10), στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, παραδεχόμενος πως ακόμα ζει από τον φόβο.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την επάρατη νόσο αλλά και πως την βίωσε! 

«Πέρυσι είχα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Είχε τελειώσει η πρώτη σεζόν και είχε ξεκινήσει η δεύτερη. Είχα αρχίσει το Φινιστρίνι. Ένιωθα κάπως άβολα βιολογικά. Αρκετή κούραση και κάποια συμπτώματα που δεν ήταν και πολύ φυσιολογικά. Όσο περνούσε ο καιρός τα συμπτώματα γινόντουσαν όλο και πιο έντονα. Κάποια στιγμή πήγα και έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί με ζόριζε αρκετά η καθημερινότητά μου.

 

 

Αυτές οι εξετάσεις με οδήγησαν σε κάποιες επόμενες. Οι επόμενες σε κάποιες τρίτες εξετάσεις ώσπου καταλήξαμε να μου ανακοινώνουν ότι έχω διαγνωστεί από λέμφωμα» είπε.

Ο ίδιος είπε ότι ανακοίνωσε αργά στην οικογένειά του το πρόβλημα της υγείας του και πέρασε μόνος του τη διαδικασία. Όπως επεσήμανε, ο μόνος που το γνώριζε, ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

 

 

«Δεν έπρεπε να κόψω το νήμα που με συνέδεε με την υγιή φάση της ζωής μου για να μην τρελαθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης γι' αυτό και συνέχισε να εργάζεται. Πρόσθεσε, δε, πως είχε ανάγκη τη μοναξιά και δεν ήθελε να νιώθει ότι στενοχωρεί τους δικούς τους ανθρώπους.

 

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου περισσότερο, μια αντίδραση του οργανισμού την οποία δεν την περιμένεις και δεν την έχεις αντιμετωπίσει ποτέ, πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν στο σώμα» σημείωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ