Δολοφονία Ελληνοκύπριας στην Αυστραλία: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος (βίντεο)

Πιστεύεται ότι ο 34χρονος άντρας συνδέεται με τον θάνατο της Ιόλης Χατζηλύρα.

 

Στα δίχτυα της αστυνομίας βρίσκεται ο 34χρονος Μπράντλεϊ  Έντουαρτς ο οποίος αναζητούνταν για την άγρια δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα, της 26χρονης Ελληνοκύπριας που διέμενε στην Αυστραλία.

Η αστυνομία είχε δώσει την Κυριακή βίντεο και φωτογραφίες του Έντουαρντς στις οποίες, μεταξύ άλλων, φαινόταν να κινείται ύποπτα κρατώντας την τσάντα της άτυχης 26χρονης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «κρατά» τον 34χρονο και τον ανακρίνει για την άγρια δολοφονία της Ιόλης, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, να υπάρξει κάποια παραπάνω ενημέρωση για το αν είναι αυτός ο δράστης ή όχι. 

Δείτε επίσης: Η 26χρονη Ελληνοκύπρια Ιόλη Χατζηλύρα δολοφονήθηκε άγρια στην Αυστραλία - Το βίντεο με τον θεόρατο ύποπτο Αβορίγινα

 

Ο επιθεωρητής Κρις Τούχεϊ ανέφερε: «Ο Έντουαρντς δεν έχει σταθερή διεύθυνση αλλά φαίνεται ότι διαμένει στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Fortitude Valley, Nundah και Windsor. Ζητάμε από το κοινό εάν γνωρίζει πού βρίσκεται ή έχει άλλες πληροφορίες να επικοινωνήσει με την αστυνομία». 

Την βρήκαν σχεδόν γυμνή με μώλωπες και αίματα

Η σορός της Χατζηλύρα είχε βρεθεί γεμάτη αίματα και μώλωπες από δημοτικούς υπαλλήλους στις 4 Σεπτεμβρίου.
 

 Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έκανε λόγο για ύποπτο θάνατο μιας και όλα έδειχναν άγρια δολοφονία.

Μετά από έρευνες η αστυνομία κατέληξε ότι ο 34χρονος έχει σχέση με τη δολοφονία της νεαρής και για αυτό έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ύποπτο να κρατάει την τσάντα της αδικοχαμένης νεαρής και να περπατάει νευρικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ