47 φωτογραφίες από την εποχή που ο Τραμπ ήταν ομορφούλης & συμπαθητικός - Ειλικρινά πως άλλαξε!

Η ζωή του Ντόναλντ Τραμπ , πριν γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ

Γεννήθηκε το 1946 και μεγάλωσε στο Queens.  της Νέας Υόρκης . Ο Ντόναλντ Τζον Τραμπ πήρε πτυχίο Οικονομικών από τη Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας και ακολούθησε τη γιαγιά του Ελίζαμπεθ και τον πατέρα του Φρεντ,  στην οικογενειακή επιχείρηση ακινήτων.

Ανέλαβε την οικογενειακή του επιχείρηση το 1971 και τη μετανόμασε σε Trump Organisation, ενώ ανέπτυξε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με ίδρυση καζίνο, ξενοδοχείων και γήπεδα γκολφ.

Ο Τραμπ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του  για την πολιτική ήδη από το 1987.Το 2016 κέρδισε τις Προεδρικές Εκλογές στις ΗΠΑ, αφού πρώτα κατάφερε να λάβει την υποψηφιότητα από το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων ανάμεσα 16 υποψηφίους.Στη τελική φάση των εκλογών νίκησε την αντίπαλο του Χίλαρι Κλίντον του Δημοκρατικού Κόμματος. Πολιτικοί σχολιαστές έχουν περιγράψει τις θέσεις του ως λαϊκιστικές, προστατευτικές και εθνικιστικές.

Οι πρώτες προσπάθειες του Τραμπ ξεκίνησαν με την προσπάθεια του να θέσει υποψηφιότητα ως Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1988, ενώ συνέχισε την προσπάθεια στα έτη 2004 και 2012.

Το 1999 ήταν υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος καταφέρνοντας να κερδίσει στις προκριματικές στην Καλιφόρνια και το Μίσιγκαν, παρόλο που είχε αποσυρθεί. Ωστόσο το χρίσμα του κόμματος πήρε ο Τζορτζ Μπους.

Το 2006 και το 2014, έδειξε ενδιαφέρον για την θέση του Κυβερνήτη στη Νέα Υόρκη, μα έπειτα αποστασιοποιήθηκε και εκεί.

 Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος που ανέλαβε ποτέ την προεδρία των ΗΠΑ, ο πρώτος χωρίς προηγούμενη στρατιωτική ή κυβερνητική υπηρεσία. Τόσο η νίκη του, αλλά και η εφαρμογή μίας σειράς πολιτικών μετά την εκλογή του, οδήγησαν σε έντονες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο τέταρτος από τα πέντε παιδιά του Φρέντερικ και της Μέρι Ανν Μακ Λεόντ-Τραμπ. Τα αδέρφια του είναι η Μαριάν, ο Φρέντερικ Τζ., η Ελίζαμπεθ και ο Ρόμπερτ Τραμπ. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Φρέντερικ Τζ. πέθανε το 1981 από αλκοολισμό, παρά τις προσπάθειες του Ντόναλντ να τον αποτρέψει. Ο ίδιος πάντως, όπως έχει δηλώσει, δεν πίνει.

Η καταγωγή του Ντόναλντ είναι μισή Γερμανική και μισή Σκωτσέζικη. Ο πατέρας του γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, από Γερμανούς γονείς και ήταν μεσίτης. Η μητέρα του ήταν επίσης μετανάστρια από την περιοχή Τονγκ της Σκωτίας. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1936 και μετακόμισαν στο Κουίνς για να κάνουν την οικογένεια τους.

Ο Τραμπ έχει παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος γάμος έγινε με την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Ιβάνα Ζελνίσκοβα το 1977 από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, την Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ Τζούνιορ. Το ζευγάρι χώρισε το 1992. Επιπλέον ήταν παντρεμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μάρλα Μαπλς από το 1993 όπου απέκτησαν μια κόρη, την Τίφανι Τραμπ και χώρισαν το 1999, ενώ από το 2005 είναι παντρεμένος με το μοντέλο Μελάνια Τραμπ. Το 2006 απέκτησαν τον γιο τους, Μπάρρον Τραμπ.

Το Vintage es παρουσιάζει 47 φωτογραφίες από τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ, πριν εισέλθει στην πολιτική, όταν ήταν επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ