Αγγελική Φράγκου: «Είμαι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της Navios με 36,7 εκατομμύρια κέρδη»

«Η ΝΜΜ διαθέτει στόλο από 38 πλοία» πρόσεθεσε μεταξύ άλλων.

Η Ελληνίδα πλοιοκτήτρια, Αγγελική Φράγκου, προέβη σε δήλωση για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018 της Navios Maritime Partners L.P. που είναι εισηγμένη στη χρηματιστηριακή αγορά του NYSE. 

Η κυρία Φράγκου, πρόεδρος και CEO της Navios, επεσήμανε: «Είμαι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα. Η Navios Partners ανακοίνωσε για το 2018 EBITDA 139,1 εκατομμύρια δολ. και 36,7 εκατομμύρια κέρδη. Από τα αυτά , για το EBITDA τα 31 εκατ. σημειώθηκαν στο δ΄ τρίμηνο του2018 ενώ από τα συνολικά κέρδη τα 5,1 εκατ. αφορούν το τελευταίο τρίμηνο της περασμένης χρονιάς» και προσέθεσε: «Η ΝΜΜ διαθέτει στόλο από 38 πλοία. Τα χρονοναυλοσύμφωνα που αφορούν τα πλοία ξηρού φορτίου ήταν κατά 18% υψηλότερα το 2018 σε σύγκριση με το 2017. Ανακοινώνουμε τη διανομή μερίσματος 0,02 ανά μετοχή για το δ' τρίμηνο».

Η κ. Φράγκου κατέληξε: «Επίσης, συνεχίζουμε να αξιοποιούμε την αδυναμία της ναυλαγοράς των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μέσω του ποσοστού 33,5% που έχουμε στην Navios Containers. Η εισηγμένη Navios Containers διαθέτει στόλο από 30 containerships και έχει έναν αξιοζήλευτο ισολογισμό αλλά και μία αξιοζήλευτη ανταγωνιστική θέση στην αγορά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ