Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναπαντρεύεται ο άνδρας που έχασε σύζυγο και παιδί στο τροχαίο με την Porsche (Βίντεο)

Η ζωή συνεχίζεται.

26 Φεβρουαρίου 2017. Ο χρόνος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου έχει «παγώσει» σε εκείνη την ημερομηνία, όταν είδε την 33χρονη γυναίκα του, Αποστολία και τον μόλις 1 έτους γιό του, Παύλο, να φεύγουν από τη ζωή τόσο βίαια, τόσο άδικα...

Ο Υπάτιος είχε σταθμεύσει το ΙΧ του σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, όταν η Porche του Γιώργου Βακάκη προσέκρουσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, 320 χλμ/ώρα, πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, κόβωντας το νήμα της ζωής της γυναίκας και του παιδιού του άτυχου άνδρα.

Από τότε ο Υπάτιος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του από τα συντρίμμια αυτού του αξεπέραστου πόνους και της μεγάλης οδύνης. Η ζωή του βυθίστηκε στο μαύρο, αλλά 1μιση χρόνο μετά μια νέα γυναίκα έχει καταφέρει να βάλει λόγο χρώμα στην καθημερινότητά του.

Μάλιστα, αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του Υπάτιου, ο οποίος είχε γίνει ο τραγικός ήρωας των εικόνων που είχαν σοκάρει όλη την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε συγγενείς του, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μαζί»: «Ό,τι και να είχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό. 

Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και μπορείς να το ξεπεράσεις, γιατί η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει... και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται».

«Του εύχομαι να κάνει πολλά παιδιά», τόνισε ο συγγενής του. Ερωτηθείς πόσο καιρό είναι μαζί με τη νέα του σύντροφο, απάντησε ότι εκείνος τους βλέπει στο χωριό εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες. «Δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω», πρόσθεσε»

Για τη νέα κοπέλα της ζωής του Υπάτιου είπε: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Και το χωριό την έχει συμπαθήσει πολύ. Σας το λέω τώρα που το ζώ και ακούω καλά λόγια για το κορίτσι. Πρέπει να τους δώσει τόση ψυχική δύναμη». Μάλιστα έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ