Ξανά στις φυλακές Χαλκίδας ο Αριστείδης Φλώρος- Καρέ - καρέ το χρονικό της σύλληψης (φώτο)

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε  την Παρασκευή  το βράδυ το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία.

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ο Αριστείδης Φλώρος, που είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο της Energa και ο οποίος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτατης Παρασκευής   το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε δεκτή  την έφεση που άσκησε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφούλης κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου.

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε  την Παρασκευή  το βράδυ το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία. Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Άρη Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την αστυνομία.

Ο 39χρονος προσήχθη αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Η διαδικασία πάντως ήταν πρωτόγνωρα ταχύτατη από την ελληνική δικαιοσύνη. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε μία ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεσης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε και αυθημερόν συνεκλήθη το συμβούλιο για να βγάλει απόφαση.

Ολη τη νύχτα ο Φλώρος κρατήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σήμερα μετέβη στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών. H Εισαγγελέας εκτέλεσε το διατακτικό του νέου βουλεύματος και αποφάσισε την κράτηση του επιχειρηματία στις φυλακές Χαλκίδας, από όπου είχε πάρει αποφυλακιστήριο.

Πλέον, αναμένεται το πότε θα μεταφερθεί εκ νέου στις φυλακές Χαλκίδας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ