Στους Ιχθείς σήμερα η Πανσέληνος-Δείτε πόσο σας επηρεάζει

Ταξιδεύοντας στον ουρανό μόνο με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου για συντροφιά, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, μας υπενθυμίζει να εξασκήσουμε τη συμπόνια και την συγχώρεση. Οι Ιχθύες μπορεί να εμφανίζονται ονειροπόλοι κατά καιρούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υποτιμήσουμε τις εσωτερικές δυνάμεις αυτού του υδάτινου ζωδίου.

Ταξιδεύοντας στον ουρανό μόνο με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου για συντροφιά, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, μας υπενθυμίζει να εξασκήσουμε τη συμπόνια και την συγχώρεση. Οι Ιχθύες μπορεί να εμφανίζονται ονειροπόλοι κατά καιρούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υποτιμήσουμε τις εσωτερικές δυνάμεις αυτού του υδάτινου ζωδίου.



Μία από της χαρές που η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων θέλει να μας διδάξει είναι να βελτιώσουμε τη φαντασία μας και να ονειρευτούμε έναν καλύτερο κόσμο, σύμφωνα με το oroskopos.tv. Ούτε η Σελήνη στους Ιχθύες ούτε ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες εμποδίζονται από τις όψεις των άλλων πλανητών. Χρησιμοποιήστε την συμπόνια και την επιθυμία να βοηθήσετε τους άλλους όσο περισσότερο γίνεται καθώς σε έναν φανταστικό κόσμο, υπάρχει χώρος για όλους πάνω στη γη. Ακόμα και αν τα όνειρά μας δεν γίνουν πραγματικότητα, δεν έχει σημασία, διότι με το να αφιερώσουμε χρόνο ταξιδεύοντας μέσα στις πιθανότητες, ευθυγραμμίζουμε τον εαυτό μας με τα καλύτερά μας χαρακτηριστικά . Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση . Θυμηθείτε ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου θα βρίσκεται εκεί για να μας προσγειώσει έτσι ώστε να μην παρασυρθούμε στα όνειρα και ξεχάσουμε ολοκληρωτικά την πραγματικότητα.

Ο Ερμής, κυβερνήτης της Παρθένου, βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και έχει ενεργό ρόλο σε αυτή τη σεληνιακή τοποθέτηση. Δημιουργεί εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα και τετράγωνο με τον Δία στον Καρκίνο. Ο Ερμής είναι αρκετά δίκαιος στο ζώδιο του Ζυγού. Το εξάγωνο Άρη-Ερμή μας δίνει θάρρος να μιλήσουμε με άμεσο τρόπο για αυτά που μας απασχολούν. Ο Δίας είναι αυτός που θα επιταχύνει τη ρητορεία, ειδικά όσον αφορά τις συζητήσεις ανάμεσα στην οικογένεια . Ο Ζυγός θα συνεχίσει να μας πιέζει για την ανάγκη να ακούσουμε όλες τις πλευρές μιας ιστορίας προτού βγάλουμε συμπεράσματα.

Για άλλη μια φορά έχουμε τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνοντας την αμοιβαία τους αποδοχή στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού προσθέτει το λόγο του ερωτικού αυτού πλανήτη στην κατάσταση, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο. Υπάρχουν πολλές προοπτικές να δούμε με διαφορετική οπτική γωνία παλιές συναισθηματικές πληγές και να ξεκινήσουμε την πραγματική γιατρειά τους. Η σκληρή πρακτικότητα του Αιγόκερω βρίσκεται εκεί για να μας αποτρέψει από το να κυλιστούμε στην συναισθηματικότητα, ενώ ο Σκορπιός κάνει ακόμα πιο ισχυρή την ανάγκη να φροντίσουμε αυτές τις πληγές. Το μόνο πρόβλημα σε αυτή τη κατάσταση είναι η ενέργεια του Ουρανού. Υπάρχουν στιγμές που η έμφαση του Ουρανού μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όμως αυτή τη φορά είναι καλύτερο να αγνοήσουμε τις απαιτήσεις του Ουρανού να ακολουθήσουμε το δρόμο μας χωρίς να μας ενδιαφέρει τι σκέφτονται ή νιώθουν οι υπόλοιποι. Είναι καλύτερα να μείνουμε εκεί και να αντιμετωπίσουμε τη θλίψη μία και καλή.

Το νερό και η γη είναι τα πιο δυνατά στοιχεία αυτής της Πανσελήνου και είναι ένας καλός λόγος να ανακαλύψουμε ξανά τη δύναμη του να ακούμε και τους ανθρώπους γύρω μας αλλά και την εσωτερική μας φωνή. Ο κόσμος εκεί έξω είναι αρκετά πολυάσχολος και ζητά την προσοχή μας. Μερικές φορές χρειαζόμαστε ξεκούραση από όλη αυτή τη κατάσταση, και η σεληνιακή ενέργεια σήμερα είναι κατάλληλη για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας. Ονειρευτείτε μικρά αλλά και μεγάλα όνειρα!

Η επιρροή της Πανσελήνου στα ζώδια

 
Κριός

Τα πιθανά δώρα αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιο της Παρθένου είναι η πνευματική αφύπνιση και η δημιουργική έμπνευση. Μπορείτε να επωφεληθείτε αν κάνετε μερικά διαλείμματα από τα καθημερινά σας καθήκοντα και τις ανησυχίες σας. Ψάξτε για ήρεμα μέρη στον κόσμο και βρείτε την ηρεμία που λείπει από τον εαυτό σας. Όμως αυτή η κατάσταση δεν είναι από αυτές που θα σας ρίξουν σε χειμερία νάρκη. Είναι ένας ωκεανός φαντασίας που μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλά συναρπαστικά μέρη.

 
Ταύρος

Η συμπονετική Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σας κάνουν πιο στοργικούς και ευαίσθητους συμμάχους. Επιτρέπει στους άλλους να σας υποστηρίξουν και δεν σας κάνει αδύναμους αν βοηθά την εργασία σας καθώς και την κοινωνία στην οποία ζείτε. Όμως, αν ήδη θυσιάζετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα για να βοηθήσετε τους άλλους, σιγουρευτείτε πως υπάρχει λίγη αγάπη, λίγος χρόνος και λίγη ενέργεια και για τον εαυτό σας.

 
Δίδυμοι

Το κοφτερό μυαλό σας και η ευφράδειά σας είναι τα κύρια επαγγελματικά σας χαρακτηριστικά, όμως αυτή η ευαίσθητη Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σας δείχνει πως αυτά που νιώθετε για την εργασία σας είναι το ίδιο σημαντικά με αυτά που σκέφτεστε. Είναι πιθανό να βρείτε την έμπνευση στην εργασία αν αποσυνδεθείτε λίγο με τα γεγονότα και συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας –αυτό θα σας βοηθήσει να θέσετε σε λειτουργία την φαντασία σας και θα αυξήσει την πίστη που χρειάζεται να έχετε για να προχωρήσετε επαγγελματικά.

 
Καρκίνος

Με τη μαγική Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων θα υπάρξουν αρκετά όνειρα για μακρινά μέρη. Αν μελετήσετε  ένα θέμα το οποίο αγγίζει την ψυχή σας, θα σας πάει πιο μακριά από απλές ακαδημαϊκές ασκήσεις. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας σχεδιάζοντας ένα ταξίδι, με το να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται σε μακρινά μέρη ή διαβάζοντας για εξωτικά  μέρη που μπορούν να φέρουν περισσότερη φαντασία και ομορφιά στη ζωή σας.

 
Λέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σας παρέχει μία έξτρα ματιά μέσα στις σχέσεις σας. Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα ανθίσουν αν είστε στοργικοί, προσωπικοί και δουλεύετε με ανθρώπους που έχουν επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας, καθώς η λογική από μόνη της δεν θα σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε όσον αφορά τον έρωτα, την οικειότητα και τους επαγγελματικούς συμμάχους.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας, και σας προκαλεί να αγνοήσετε λεπτομέρειες για να νιώσετε τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων που δεν μπορείτε να τη δείτε μόνο με το μυαλό σας. Λαμβάνει χώρα στον 7ο Οίκο σας, πράγμα που πυροδοτεί κρίσεις σε ήδη υπάρχουσες συμμαχίες αλλά ταυτόχρονα ανοίγει πόρτες για να έρθετε πιο κοντά σε άλλους ανθρώπους. Η συμπόνια και τα μεγάλα όνειρα, είναι το κλειδί για να δημιουργήσετε επαφές που θα ικανοποιήσουν τη ψυχή σας.

 

Ζυγός

Η εργασία μπορεί να είναι εξαντλητική αν δεν μπορείτε να βρείτε νόημα σε αυτό που κάνετε. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της Πανσελήνου στο ζώδιο των Ιχθύων, και ταυτόχρονα δημιουργούνται έντονα συναισθήματα για την δουλειά σας. Ένας τρόπος για να διατηρήσετε τον ανταγωνισμό και την αυτοπεποίθησή σας σε υψηλό επίπεδο είναι η επαρκής ξεκούραση. Όμως, η έμπνευση από ένα χόμπι ή από κάποιες εργασίες στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας θα επαναφορτίσουν τις μπαταρίες σας.

 

Σκορπιός

Θα πλημμυρίσετε από ρομαντικά συναισθήματα με την ονειρική Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων. Εκφράστε τον εαυτό σας με ποιητικούς, φανταστικούς και δημιουργικούς τρόπους για να βιώσετε αυτά τα εμπνευσμένα κύματα ενέργειας. Είστε έτοιμοι να δείξετε στοργή και να εκθέσετε λίγη από την ευαισθησία σας καθώς αυτοί οι αποτελεσματικοί τρόποι θα σας κάνουν αυτόματα πιο ελκυστικούς και θα φέρουν ανθρώπους στη ζωή σας.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σηματοδοτεί για εσάς πως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην προσωπική σας ζωή. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και σε χαλαρωτικά όμορφα μέρη. Με αυτό τον τρόπο θα σκεφτείτε το παρελθόν από τελείως διαφορετική οπτική γωνία με αποτέλεσμα να δείτε το μέλλον με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε τον εαυτό σας διότι η ηρεμία και ο διαλογισμός θα αποκαλύψουν νέες πηγές έμπνευσης.

 

Αιγόκερως

Κοιτάξτε τον κόσμο γύρω σας με λιγότερο επικριτικές ματιές και θα αποκαλυφθούν περισσότερα αντί να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει πιο ευαίσθητους σε αυτά που  βλέπετε, λέτε και ακούτε. Οι στοργικές συζητήσεις και η φαντασία της ελευθερίας δεν σας αποσπούν τη προσοχή, είναι όμως πηγές έμπνευσης και πίστης, οι οποίες θα δώσουν στη ζωή σας μεγαλύτερο νόημα.

 

Υδροχόος

Θα παρουσιαστούν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα ξυπνήσει παλιά όνειρα που αφορούν την εργασία σας και που αγγίζουν τη καρδιά σας. Το μονοπάτι για μεγαλύτερο εισόδημα, θα έρθει μέσα από τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, για αυτό σιγουρευτείτε πως δεν θα αγνοήσετε φαντασιώσεις που δεν φαίνονται πρακτικές, αλλά που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αφθονία αγαθών.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος προσγειώνεται στο ζώδιό σας αυτή τη φορά. Θα σας εμπνεύσει να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί απέναντι στην εμφάνισή σας και στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τους ανθρώπους. Όμως, μπορεί επίσης να δημιουργήσει αβεβαιότητα για τη θέση σας με τους άλλους. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να φροντίζετε τα όνειρά σας και να συγχωρέσετε στον εαυτό σας τυχόν λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Η κριτική των άλλων  μετράει λιγότερο από την φροντίδα των δικών σας αναγκών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ