Τραγωδία με Ελληνοαμερικανίδα: Σκότωσε την Mαρία Κοντόνη ο άνδρας της και τραυμάτισε την κόρη τους

Ένα άγριο έγκλημα συνέβη χθες εις βάρος μιας συγχωριανής μας, που διέμενε στο Long Island της Νέας Υόρκης.

 Πρόκειται για την 41χρονη Μαρία Κοντονή-Crumb, την οποία δολοφόνησε  με κουζινομάχαιρο ο 44χρονος σύζυγός της Rombert Crumb και τραυμάτισε την 16χρονη κόρη τους Τίφανι.

Η Μαρία ήταν κόρη του καλού Μπανατιώτη και Ενορίτη μας Τάκη Κοντονή του Νικολάου, ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, πηγαινοέρχεται όμως στο γενέθλιο χωριό μας, το Μπανάτο. Τελευταία αναχώρησε από την Ελλάδα την 1η Οκτωβρίου 2016, γράφει το zantenewstime.gr

Στη φωτό ανωτέρω, η Μαρία με τον πατέρα της Τάκη Κοντονή
Ο ίδιος ο πατέρας της δολοφονηθείσης έκανε πριν από λίγο την εξής ανάρτηση στο facebook: «Maybe you have heard on the news that my daughter princess Maria Kontonis-Crumb was murdered last night by her husband. My family is grieving this terrible tragedy, we are taking care of the children. Please pray for our family.»

[μετάφραση: «Ίσως έχετε ακούσει στις ειδήσεις ότι η κόρη μου πριγκίπισσα Μαρία Κοντονή-Crumb δολοφονήθηκε χθες το βράδυ από το σύζυγό της.

Η οικογένειά μου είναι θλιμμένη γι’ αυτήν την τρομερή τραγωδία και φροντίζουμε τα παιδιά. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μας.»].

Όπως ανάφερε ο πατέρας της 41χρονης, Νίκος Κοντονής, ο Ρόμπι προσπάθησε να αποτρέψει τον πατέρα του, ο οποίος τον πέταξε στο πάτωμα με αγκωνιά. Ο 9χρονος ξύπνησε την αδερφή του, η οποία του έπιασε το μαχαίρι με το αριστερό χέρι, με αποτέλεσμα να κοπεί στο πόδι. Ο 44χρονος κλείστηκε στο μπάνιο, από όπου το έσκασε. Χτύπησε έξι αστυνομικούς, οι οποίοι τον κυνήγησαν μέχρι το Μπρούκλιν, όπου τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ