Συνελήφθη βίαιος τσαντάκιας που είχε επιτεθεί σε 38 γυναίκες - 8 νοσηλεύτηκαν με τραύματα

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 49χρονος στο Περιστέρι, που κατηγορείται για 38 αρπαγές τσαντών γυναικών, με τη χρήση βίας. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ως κλεπταποδόχος ένας 29χρονος Πακιστανός.

Ο συλληφθείς προσέγγιζε γυναίκες και αφαιρούσε τις τσάντες που είχαν στην κατοχή τους, ασκώντας τους ταυτόχρονα σωματική βία. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις προκάλεσε τον τραυματισμό τους, λόγω της πτώσης τους στο οδόστρωμα. Σε οκτώ, μάλιστα, περιπτώσεις τα θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Από την έρευνα, που έγινε στο σπίτι του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης ενώ επίσης κατασχέθηκαν και δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα διάπραξης των ληστειών. Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 34 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και τέσσερις απόπειρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο δράστης είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ επιπλέον εξακριβώθηκε ότι μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα διέθετε προς πώληση στον 29χρονο Πακιστανό, που αναζητείται.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ