Αυτά τα ξανθά αγοράκια είναι οι γιοι του Πούτιν από τον μυστικό δεσμό του με την Καμπάεβα;

Κατά καιρούς έχουν γραφεί πολλά για τα παιδιά που φέρεται να έχει αποκτήσει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με την πρώην αθλήτρια της ενόργανης, Αλίνα Καμπάεβα,

Μέχρι σήμερα όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, ένα νέο "περιστατικό" ήρθε να φουντώσει ξανά τις συγκεκριμένες φήμες.

Αφορμή στάθηκε μια δημόσια εμφάνιση της Καμπάεβα με δυο μικρά αγόρια, σε μια παράσταση πατινάζ στο Megasport Arena στη Μόσχα. Μάρτυρας που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει ότι η γυμνάστρια φορούσε στο χέρι της ένα μεγάλο δαχτυλίδι γάμου, το οποίο, μάλιστα, προσπαθούσε να κρύψει από τις κάμερες. 

Ο 63χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν, πριν τρία χρόνια χώρισε με την επί δεκαετίες σύζυγό του Λουντμίλα αλλά αρνείται να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Το ίδιο και η Καμπάεβα, η οποία έχει αρνηθεί με κάθε τρόπο την οποιαδήποτε σχέση της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Ρωσικά ΜΜΕ επιμένουν ότι οι δυο τους διατηρούσαν για χρόνια σχέση, αλλά το ειδύλλιό τους έχει πλέον τελειώσει. 

Η Καμπάεβα, η οποία φορούσε ένα κρεμ παλτό πάνω από ένα μαύρο κεντημένο φόρεμα, φωτογραφήθηκε μαζί με τα δύο αγόρια και τον πρωταθλητή του πατινάζ Ευγγένι Πλιούσενκο καθώς και τον τον θρυλικό Αλεξέι Νέμοβ.

«Καταλαβαίνετε  ποιοι είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα σας; Να είστε περήφανοι για αυτούς» φαίνεται να ψιθύρισε στο αυτό των παιδιών, σύμφωνα με μοσχοβίτικη εφημερίδα. Ο ιστότοπος Uznayvse  αναφέρει ότι είναι γνωστό ότι η Καμπάεβα έχει παιδιά, αλλά η ταυτότητα του πατέρα τους παραμένει ένα μυστήριο. Η Καμπάεβα σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις αλλά όταν βγαίνει από το σπίτι της συνοδεύεται πάντα από ασφάλεια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ