Αυτή η ασπρόμαυρη γατούλα έσωσε άνδρα που χάθηκε στα βουνά της Ελβετίας - Τον οδήγησε με ασφάλεια πίσω στη βάση του

Αυτή η πανέξυπνη γάτα είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο τα σκυλιά που μπορούν να χρησιμεύσουν ως ζώα-διασώστες....

Όπως ισχυρίζεται ο χρήστης της ιστοσελίδας Reddit με το ψευδώνυμο sc4s2cg, η χαριτωμένη αυτή γάτα τον βοήθησε να βρει ξανά τα ίχνη του για να επιστρέψει στο καταφύγιο που διέμενε στην Ελβετία, όταν χάθηκε στα βουνά της περιοχής. Κατά την τελευταία πεζοπορία του, βρέθηκε μόνος του σε ένα εγκαταλελημένο χωριό. Είχε μάλιστα αποσυντονιστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει σωστά ούτε τον χάρτη του.

"Το μόνο που μπορούσα να βρω για να επιστρέψω ήταν ένα μονοπάτι που ήταν κλειστό" ανέφερε.

Τότε, ως απομηχανής θεός εμφανίστηκε μπροστά του η συκγεκριμένη γάτα, η οποία οδήγησε τον χρήστη πίσω στη βάση του. Μάλιστα, καθ όλη τη διαδρομη, εξηγεί ο ίδιος, γύριζε το κεφάλι της για να σιγουρευτεί πως συνεχίζει να την ακολουθεί.

Το πιο εκπληκτικό της ιστορίας όμως είναι πως η γάτα αυτή είναι μια από ..."τις διασημότητες" της περιοχής. Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της ιστορίας, δεκάδες άλλοι χρήστες του Reddit αναγνώρισαν τη γάτα  και έσπευσαν να ανεβάσουν μάλιστα και φωτογραφίες που το αποδικνύουν.

Φαίνεται πως η μικρή αυτή γάτα παίρνει πολύ σοβαρά την αποστολή της....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ