Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ο αντιπρόεδρος της Google έχει 4 κίτρινα αυτοκίνητα: Δείτε το γκαράζ του με τα σούπερ cars

 Ως στέλεχος της Google, ο Benjamin Sloss μπορούμε να πούμε ότι έχει την άνεσή του με τα χρήματα. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να δούμε πόσα βγάζει, αλλά πού τα διαθέτει και πιο συγκεκριμένα σε ποια αυτοκίνητα.

Αγαπά τα καλά αυτοκίνητα, λατρεύει τα supercar και θέλει να τα οδηγεί τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του, στην οποία αγόρασε μια Ferrari FXX Κ, ενώ ο ίδιος πήρε μία LaFerrari. Πρόσφατα, λοιπόν ο αντιπρόεδρος της μεγαλύτερη εταιρείας διαδικτυακών υπηρεσιών αγόρασε και μια Ferrari F12tdf.


Η TDF F12 είναι μια έκδοση βασισμένη στην F12 Berlinetta. Δανείζεται το όνομά της από τον κλασικό αγώνα αυτοκινήτων “Tour de France”. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 6.3 lt ατμοσφαιρικός κινητήρας V12 που παράγει 769 ίππους. Ζυγίζει λιγότερο από την F12 Berlinetta, μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h σε 2,9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 340km/h.

Το κοινό στοιχείο των αυτοκινήτων που αγοράζει είναι ένα. Το κίτρινο χρώμα τους! Εκτός από τις τρεις κίτρινες Ferrari, στο γκαράζ του υπάρχει και μία κίτρινη Lamborghini Aventador SV. Τέσσερα supercar V12 σταθμευμένα όλα μαζί το ένα δίπλα στο άλλο και ντυμένα στα κίτρινα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ