Γεράσιμος Ανδρεάτος: ‘’Είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να τραγουδήσω - Έτρεχα στα νοσοκομεία, κρυβόμουν’’ - Βίντεο

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκλονίζει στην συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Αντίκτυπο ακόμη και στην επαγγελματική του καριέρα είχε η μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη ο πολύ γνωστός τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος.
Για μια πολύ δύσκολη περίοδο της προσωπικής του ζωής, που ωστόσο είχε αντίκτυπο και στην επαγγελματική του, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής. 

 
Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ‘’Με το Καλημέρα’’ και μίλησε για την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στην προσωπική του ζωή. 
Στο χρονικό διάστημα που πάλευε με τον δαίμονα της κατάθλιψης έφτασε σε σημείο να  πιστεύει πως δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει.

«Έπαθα μια λαχτάρα και δεν μπορούσα να τραγουδήσω σχεδόν. Αυτή η γκρίζα εποχή, που άρχισε ας πούμε να μην με πολυπαίζει το ραδιόφωνο, να μην έχω ικανές και ισχυρές συμμαχίες για να έχω καλή δουλειά, ισχυρή με τους πρώτους ας πούμε και σιγά σιγά έπεφτα, άρχισε να με επηρεάζει. Και με επηρέασε και στην φωνή. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω καλά. Άρχισα να χάνω τα πατήματα μου, τα κέντρα μου. Αρχισα να μην μπορώ. Άρχισα να μην διεκδικώ πρώτες δουλειές, αλλά να θέλω λίγο να κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλο ή δίπλα σε κάποιον άλλο. Έκανα αυτό και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Έκανα την προσευχή μου και πήγαινα και ψαχνόμουν σε νοσοκομεία και έκανε ας πούμε τσεκάπ, γενικά τεστ, τεστ κοπώσεως και έλεγα δεν μπορεί, δεν έχω τίποτα; Και δεν είχα τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ