Αλλάζει ο καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τρίτη

Nεφώσεις τοπικά αυξημένες την Τρίτη με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. 

Στην Αττική λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία από το απόγευμα και τα ανατολικά θα πνέουν από 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα έντονα κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ με τη θερμοκρασία να φθάνει από 15 έως 27 βαθμούς Κέλσιου.

 

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία και στα υπόλοιπα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα πρόσκαιρες καταιγίδες με εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις βόρεια της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ