H Kim γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι: Η μαμά που επέλεξε να μην κάνει αντικαρκινική θεραπεία μέχρι τον τοκετό

Μία νεαρή μητέρα από την Νέα Υόρκη προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση όταν έγινε γνωστή η ιστορία της, στα τέλη του περασμένου χρόνου, και τώρα δικαιώνεται για την επιλογή της που έθεσε σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή.

Η Κιμ Βέιλανκουρτ διαγνώθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο ενώ ήταν στα μέσα περίπου της εγκυμοσύνης της. Όλα ξεκίνησαν από έναν επίμονο πονοκέφαλο που την οδήγησε σε εκτεταμένες εξετάσεις και την ανακάλυψη δύο όγκων, οι οποίοι αφαιρέθηκαν χειρουργικά. 

Ωστόσο η Κιμ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αναγκαία χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία παρά μόνον όταν θα έχει γεννήσει. 

Μήνες μετά, κρατά στα χέρια της το υγιέστατο αγοράκι της, τον Γουάιατ Ίλαι (Wyatt Eli που σημαίνει, όπως λένε οι γονείς του, «μικρός πολεμιστής σταλμένος από τον Θεό»), τον οποίον έφερε στον κόσμο την Παρασκευή.

Η διάγνωση σημειωτέον είχε «βρει» τον Δεκέμβριο την οικογένεια Βέιλανκουρτ, λίγες μόλις ημέρες αφού το ζευγάρι, που είχε ήδη ένα παιδί, υιοθέτησε τρία κοριτσάκια.

Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε ότι όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ενώ επισήμανε ότι αν η Κιμ δεν ήταν έγκυος μπορεί και να μην είχε κάνει ποτέ τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ