Πότε διάσημη ηθοποιός κόντεψε να σκοτώσει τον Ματ Λε Μπλανκ! Το παραδέχθηκε τώρα

Η 42χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε πως το περιστατικό συνέβη όταν μάθαινε να οδηγεί και είχε τρομάξει πάρα πολύ...

Η Τόρι Σπέλινγκ, από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μάθαινα να κάνω πορεία με το αυτοκίνητό μου και καθόμουν στη θέση του οδηγού, δίπλα στο δάσκαλο οδήγησης και ο Ματ Λε Μπλανκ διέσχιζε τη διάβαση πεζών, με τον που τον είδα σκέφτηκα «Θεέ μου είναι τόσο καυτός» και σχεδόν έπεσα πάνω του».

Το πρώην αστέρι του Μπέβερλι Χιλς έσπευσε όμως να προσθέσει:«Είμαι καλή οδηγός όμως». Μιλώντας στο E! News, στο μεταξύ η Τόρι διέψευσε τις πρόσφατες φήμες που θέλουν αυτήν και τον σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ έχουν μπει σε διαδικασία «πτώχευσης». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς δεν μπόρεσε να εξοφλήσει το ποσό των περίπου 37.981 δολαρίων στην American Express.

Μιλώντας στο περιοδικό People η Τόρι δήλωσε ότι «νομίζω ότι αυτή η ιστορία θα πάει μακριά. Ετοιμάζουμε μία νέα σειρά, ριάλιτι, είμαι πραγματικά χαρούμενη, κάνουμε έναν πιλότο για ένα σόου στο Cooking Channel, δεν είμαστε σε διαδικασία πτώχευσης, αγωνιζόμαστε και είμαστε μία χαρά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ